Örgü Şiş ile dantel örnekleri-şemaları

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Kalliste

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
9.109
59
55
54383991.jpg

81264393.jpg

bunu bi öğrensem bunu bi ortadan başlangıcını video lu yayınlasan sana ömür boyu duacı olurum bacım bunu benim annemin halası var sebeyat fena örüyo 10 günde koca fiskos bitiriyo kendi bulgar göçmeni ve 74 yaşında yalvardım ona ne olur halam öğret şunu bana diye ( dur şincikin sen anlamazsın örgü bile bilmiyon bunu nasıl becerecen) deyip beni başından hep savdı aslında haklı çatlar kadıncazın göbeği çünki ben hakketten örgü bilmiyorum dantel uzmanııııım en zoru bakarak resimden bile çıkarırım ama şiş işi bilmiyom
nette gezinerek kahve çatlağı işkembe nohur sarhoş bacağı falan örendim ama ne kol kesme ne yaka hiç anlamıyom valla bacım ben bu işi öğrenmek çok istiyom çook ekonomim çok fena eşim yetişemez oldu her yerde açığımız var ve bu işi arayla yaptırmak isyen olabilir ben de diyomki öğrensemde yapsam işte böle çok konuştum özür bacım anlat şunu bana ne ollllllllllllur başlangıcını öğreniim kolay bi örnekle büyüteyim örnek öğrendikçede kendim geliştireyim ltfn allah rızası için ya daha ne diim kolay gelsin :)

he bu arada varya ben bunu bi öğreniim yeminlen halamamın yani annemin halasının karşısında elimde bitirmiş olarak çıkacam hatta senin bu verdiğin örnekler varya onlarıda siyah beyaz pırıntırdan çıkartıp bi ucundan gösterecem çıldırtacam onu ama vermicem çektiğim fotokopiyi hasta oda örnek görmesin hele bu işin örneğini çıkartmazssa arşivine yani beynine kazımazssa uyuyamaz
az kızdıracam onu hakketti ama valla yılrdır yalvardım ( anlamazsın sen şincikin )deyip savdıydı beni :) :hulya: :smiley-cool: intikam alıcam ama yok kıyamam ben yaşlı halacıma veririm o baka baka fotokopiye yapr biliyom gene çok konuştum 4 gözle bekliyom anlatımını yada video nu bacım

he bu arada varya ben bunu bi öğreniim yeminlen halamamın yani annemin halasının karşısında elimde bitirmiş olarak çıkacam hatta senin bu verdiğin örnekler varya onlarıda siyah beyaz pırıntırdan çıkartıp bi ucundan gösterecem çıldırtacam onu ama vermicem çektiğim fotokopiyi hasta oda örnek görmesin hele bu işin örneğini çıkartmazssa arşivine yani beynine kazımazssa uyuyamaz

:roflol::roflol:çok uzun zamandır böyle güzel bir mesaj almamıştım:roflol: bu kadar çok gülmemiştim..:roflol:

Arkadaşım yalvarıp yakarma bak şöyle yapalım:1rolleyes: videolu anlatımı arayayım ama bulamazsamda ben ufak bir parça başlıyacağım sana söz ve adım adım yaptıkça fotoğraf çekip buraya ekleyeceğimkaydirigubbakcemile5

Geceye kadar bulamazsam gece başlıyıp yarına ekleyeceğim a.s.

bende çok öğrenme istiyorum ama hiç videosunu bulamadım bulursanız paylaşırsanız sevinirim

X