• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırtüstü uzanınca gelen sol kasık ağrısı

turuncukutu1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2024
60
43
3
25
Merhaba arkadaşlar, bat 9 ama 2 3 gündür ara ara kendini hatırlatan sol kasığımda bı ağrı var. Aslında tam ağrı da sayılmaz tatlı hafif batma gibi bişey. Ve uzanınca çok bariz rahatsız edici oluyor. Bu durumu yaşayan var mı hamile olabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, bat 9 ama 2 3 gündür ara ara kendini hatırlatan sol kasığımda bı ağrı var. Aslında tam ağrı da sayılmaz tatlı hafif batma gibi bişey. Ve uzanınca çok bariz rahatsız edici oluyor. Bu durumu yaşayan var mı hamile olabilir miyim?
Merhaba canım benimde 8 gün geçti dün akşam test yaptım pozitifti ama benımde o kadar ağrım var ki bel ve kasıkta olucam herhalde diye bekliyorum gününüz geçtiyse test yapın inşAllah vardır 🌸

Merhaba canım benimde 8 gün geçti dün akşam test yaptım pozitifti ama benımde o kadar ağrım var ki bel ve kasıkta olucam herhalde diye bekliyorum gününüz geçtiyse test yapın inşAllah vardır 🌸
Merhabalar öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşaAllah. Ben de adet olmama daha 9 gün var. Ama şimdiden umutlandim. Regl ağrısı gibi değil benimki tatlı bı batma mi denir yanma mi denir tam tarif de edemiyorum.

Back