merhaba arkadaslar sırtımda sürekli sivilce oluyor ve yazın cok rahatsız edici bir görüntü oluyor bu sorunu olanlar varmı ve birsey kullanıp sonuc alanlar varsa paylasabilirmi?
Sırtında varsa kollarında da vardır büyük ihtimalle. Dermatologlar genelde bu sorun için Aknefug bp5 önerir. Benim de az da olsa böyle bir sorunum vardı. İlk önce doktora görünmekte fayda var, kan dolaşımı bozukluğundan da olabilir bu.
bendede ayni sorun var omuzlarimda sirtimda ve bagrimda yara gibi olduular artik surekli ellerim gidio oynuorum onun icin haliyle boyle oldu zombi gibi hissediyorum yaa :'(
benim yüzümde kollarımda ve sırtımda iltihaplı sivilceler var doktora gittim 7 ay önce sırtım ve kollarım için konazol diye bi şmpuan verdi bunu lifle köpürt yıka akşamda clindoxly diye bi jel verdi bunu sür dedi başlarda düzenli kullanıyodum ilk haftalarda hemen etkisini göstermişti ama şuan kullanmıyorum.bi araştır istersen canım.
kullandığım dönem iyidi ama bırakınca tekrarladı malesef ben hala ergenlikte olduğum için sürekli çıkıyolar zaten.bi arkadaşımada ellerinde ve vücudunda sıkıntıdan çıkan kırmızı benekler için vermişti doktor kullanım alanı geniş sanırım canım..
kızlar kremlerle vs geçmiosa ben gibisiniz sizde daha fazla leke olmadan sırtınızda omuzlarınızda dermatologa gidin ilaç tedavisi isteyin ben tetradoxa başladım eskiden 5 tane çıkıosa şimdi 1 tane sivilcem çıkıo