sırtımdan bıçakladım resmen yaaa..

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.481
Merhaba arkadaşlar
dün akşamdan beri düşünüyorum çok kötüyüm çok acıyor içim...
sirtimdan bıçaklandimmm kizlaar..
çok agirima gidiyor..

çalıştığım bi fabrikada çok samimi olduğum bi bayan arkadaş var 5 senedir birlikte çalışıyoruz..
geçen hafta bir gün izin almıştım...
o gün benim uretimdeki hatam ı görüp resim çekip şef e göstermiş. ..
şef te olamaz böyle bişey ihbar mektubu yollayacagim demiş...
çok üzüldüm bunu bana söylemek yerine sefe şikayet etmesi çok agirima gitti... 5 senedir ben onun hatalarını kapatıyorum o resim çekmiş yaaaa şok oldum nasıl davranmam gerektiğini anlamadım.
biz yakın bi zaman da ev aldık çalışmak zorundayım benim bu durumumu bilen arkadaşım arkamdan kuyumu kaziyor kimseye güvenim kalmadı dün akşamdan beri ağlıyorum... evin borcu var atilirsam biz biteriz... allahım sen yardım et ne durumlara düştüm o geri zekalı yüzünden..
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum henüz yuzlesmedik bile bunu başkasından duydum ve güvenilir bi kaynak... dün bana karşı tuhaf hareketleri vardı zaten arkadaşın şüphelenilen davranışlar... napayimmm simdi ben düşünmekten kafayı yiyeceğim...

Önce bi sakin ol.
"Güvenilir kaynak" dediğin kişi, beş yıldan az tanıdığın biriyse, teknik olarak beş yıllık arkadaşının yaptığına emin olmamalısın.
Kendisiyle yüzleşmeyi erteleme, gidip yapıp yapmadığını sor sakince, inkar ederse, duyduğun kişiyle yüzleştir. İtiraf ederse sakin bir şekilde arkadaşlığınızın bittiğini söyle, geç.
Atılma durumun olmaz, sanmıyorum, ama olursa da başka bir iş bulabilirsin, en fazla 1-2 ay zaman kaybedersiniz, sonunda ölüm yok.
Sakin ol.

Cok kotu bir durum Allah yardimcin olsun ama arkadasinla yüzleş zaten 5ldir tanidigin bi insanin yalan mi doğru mu soyledigini ayirdedersin sanirim ve arkadasligini bitir

aldiginiz evi kiskanmis olabilir mi

Cok kotu bir durum Allah yardimcin olsun ama arkadasinla yüzleş zaten 5ldir tanidigin bi insanin yalan mi doğru mu soyledigini ayirdedersin sanirim ve arkadasligini bitir

aldiginiz evi kiskanmis olabilir mi

kiskanmis olabilir oda geldi aklıma çünkü kendisi yakın bi zaman da maddi durumdan dolayi evini satmak zorunda kaldı...

İlk hatanda işten atılmazsın ancak bundan sonra dikkatli ol. 2. 3. Hatanda kanunen tazminatsız feshedebilirler sözleşmeni.

Türk filmi gibi...

Suphelendiginiz kisi ile yuzlesip isin dogrusunu ogrenmelisiniz. Zaten o yapmissa nedenini bile duymaniza gerek yok, nedenler onemsiz yaptiginin yaninda.
Bir insanin ekmegi ile oynayana da ne denir bilmiyorum.

kiskanmis olabilir oda geldi aklıma çünkü kendisi yakın bi zaman da maddi durumdan dolayi evini satmak zorunda kaldı...
Ayyy oyle kotu bi insansa arkadasin herşey beklenirrr ayy uzak dur ama emin ol onun yaptigindan

önce yüzleş iki arkadaşınla..sonra iş hayatında kimseye güvenmemen gerektiğini iyice anla...
şefinlede konuş durumundan bahset..
iş hayatı böyle malesef yukarı çıkan merdivenler insanlardan oluşur..üstüne basa basa eze eze yukarı çıkılır..

sen onun ıhanetınemı uzuldun?yoksa işsiz kalırım dıyemı?,eğer ihanetine üzüldünse hayat sana böle şeyler için üzülmemeyi öğretmedı sanırım,yada tecrüben yok,o zaman bu çok güzel tecrübe olur,sevın

İş hayatında gerçek dost olmaz,ben şahsen kimseye güvenmem. Ama önce siz o arkadaşınızla yüzleşin,resim çekip şikayet etmek çok ağır bir itham

bence şükret Allah karşına o insana bir daha asla güvenmemen ve hayatından çıkarman için bir işaret yollamış... Allahın sevdiği kuluymuşsun ki daha da samimi olmadan ve daha çok yaralamadan başına bu gelmiş üzülme işten çıkarmak da o kadar kolay değil. savunmanı isteyebilir en fazla. ayrıca anladığım kadarıyla işçisin sendikan falan yok mu senin. savunmanı sendika başkanı ile yazabilirsin. ya da en fazla ihtar alırsın

şefle konuş bence yardımcı olacaktır. kimseyede güvenme en ufak aldığın maaşı bile kıskanırlar.

sinir oldum
arkadaşınızla kesin yüzleşin kabul ederse bunu neden yaptığını sorun
diğer arkadaş kesin aman söyleme demiştir siz sorun

bu arada bu sizin açığınızı gösteren yaşça büyük mü sizden
bazı yaşı büyük olan iş arkadaşları böyle açık göstermeye bayılıyor nedense

acaba onu mu suçladılar? kendini korumak için mi yaptı acaba? aklıma bunlar geliyor

O gün izinliymissiniz sorumlu o duzeltseymiş .Sizde bu hainlige inkar edin benim hatam degil diye.

Arkadaslar eminim beni şikayet ettiğine çünkü şef söylemiş bunu bikaç kişi duymuş şef kendide dedi... o yapmış bu adiligi... insaniz hepimiz HATA yaparız resim cekmekmi gerekliydi... şef demişki madem ISSIZZ hata yaptı senin yaptığın daha büyük hata arkadaşını ele vermek çok ayıp demiş...
dün işe gittiğimde beni görünce panik oldu konu hakkinda bilgim bile yoktu... noluyor yaaa diyip suphelendim. . üstüme gelme konuşmak istemiyorum dedi noldu dedim başım ağrıyor falan dedi herkes işine baksın dedi. .. titriyordu tabi bende salak gibi bi problemin varsa ben burdayım seni dinlemeye hep hazırım yanindayim arkadaşım dedimmm... çok safim çok...

O gün izinliymissiniz sorumlu o duzeltseymiş .Sizde bu hainlige inkar edin benim hatam degil diye.

benim bolumumde bi ben vardim o gün ben yaptım o hatayi insanım sonuçta normal... şef demiş zateb hata gördüysen sen duzeltseydin demiş susmus kalmış... yüzüme bile bakamıyorum yaptığı yanlışın farkında. ..

eee ne yaptınız yüzleşmediniz mi?

İlk hatada savunma isteyebilirler senden, ya da bir uyarı mektubu alırsın. İlk hatada atmazlar.
Ayrıca iş ortamında da dostluk diye bir şey yoktur, bunu hiç unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…