Sivilceli Ciltler Sırtımdaki sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nilay2509

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
2
0
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Nerdeyse bütün forumu okudum ama sırttaki sivilceler için bişey bulamadım.. Bana acil yardım edin. Kendimi bildim bileli sırtımda sivilce var. özellikle iç çamaşırın askı kısmında. Bunlardan bıktım. Biri sönüyo diğeri çıkıyo. Acil yarıdm lütfen..

Aynı sorun bende de var ama belli bir yerde toplanmış değiller henüz
Sırtımın her yerinde varlar ve küçük büyük her türlü sivilce var... :bbo:
Sırtı açık elbiseleri giyemez oldum klava:
Lütfen bir çare bulun bu sorunumuza.. senağlama

bayanlar aynı sorundan bende ablam da uzun süre çektik. yağlı bir cilde sahibim hem yüzümdeki hemde sırtımdaki sivilcelerden kükürtlü sabun ile kurtuldum. Kokusu güzel değil ama sürekli kullanınca işe yarıyor. Ha bide asla duş jeli kullanmıyorum.

Sebamedin likit sabunu çok iyi geliyor diye duydum.Bir de vücut kremi, duş jeli kullanma canım.
Kışın daha da artar hava almadığından dolayı.Belli yerlerde çıkması bu yüzden zaten.yerimseniben

arkadaşlar keseletin eğer sivilceleriniz çok büyük ve iltihaplı değilse iyi geliyor birde eğer saç kremi kullanıyorsanız başınızı eğin ve öyle durulayın yoğun bir kıvamı olduğu için sırta ve omuzlara yapışıp bu bölgelerde sivilcelere neden oluyor

daha öcne hamama gidip bi güzel kese yaptırmıştım.. ama kese yaptırdıktan sonra daha çok çıkmaya başladı.. çok büyük iltihaplı filan değil ama bazen öle bi yerde çıkıyo ki iç çamaşırım bile rahatsız ediyo.. 3-4 gün sonra sönüyo ama küçük küçük iz gibi lekeler kalıyo.. sırtı açık giyemez oldum.. kükürtlü sabunu hiç denemedim.. bi de onu kullanıyim.. ama sebamed kullanmadım hiç bir yararını göremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…