sırtımdaki sivilceler... baloya kadar :( off!

boncuuk_

Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
20
0
slm bayanlar
sırtım sivilce izleryle dolu ara ara sivilcelerde var kıl gözenekleride gepgenişmafoldumben yüzümdeki hiç bir leke kalmamasına ramen sırtımın durumu bu haziranın ilk haftasında mezuniyet balomuz var elbisemin sırtı açıkbilmiyorumkismile
napabilirim sizce ??
bildiğinz yöntmler var mı
ya da vücut için kesin etkili bildiğiniz bir fondoten off off mafoldumben

ne yapsam mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:
slm bayanlar
sırtım sivilce izleryle dolu ara ara sivilcelerde var kıl gözenekleride gepgenişmafoldumben yüzümdeki hiç bir leke kalmamasına ramen sırtımın durumu bu haziranın ilk haftasında mezuniyet balomuz var elbisemin sırtı açıkbilmiyorumkismile
napabilirim sizce ??
bildiğinz yöntmler var mı
ya da vücut için kesin etkili bildiğiniz bir fondoten off off mafoldumben

nolur yardım edin mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bence bi fondöten al ve onu normal bi kremle karıştır.. sür kapat yanii .. ben bacaklarıma yapıyorum kısa elbise giydiğim zaman süper oluo sanki bacağımda çorap var gibi süoer görünüo..

kapatmak icin su bazlı fondoten iyi fikir.. sivilcelerden kurtulmak icin ise
foreverın elo-veralı urunlerini tavsiye ederim..
first sprey + MSM kremi.. gozenekleri sıkıstırıp sivilce ve sivilce izlerini
buyuk olcude kurutur ve gecirir..

benim sırtımda da çok vardı
acnelyse ve expigment kullandım
hem sivilceler gitti hem izler

benimde sırtımda sivilce ve lekeler vardı,bende pek giyemezdim açık kıyafetler ama çözümü çok kolay solaryuma girdim bir ay boyunca ve sivilceler kurudu lekeler gitti, şuan pürüzsüz diyebilirim sana en ufak bişe yok hemde nerdeyse 6 7 aydır solaryumada girmiorum üstelik kesinlikle en kolay çözüm budur. dene derim..

krem konusu bilinmez size fayda sağlayan bana yararlı olur mu
solaryum iyi bi çözüm belki ama esmerleşmekde istemiyorum

benimde sırtımda bi ara sivilce çıkmıştı ( saç kremimden dolayıymış alçak krem ) doktor sivex ve aknefug 10 diye 2 krem vardı sabah akşam kullandım geçti
bence dermataloga gidip kendine uygun bir krem al gececektir.

benimde sırtımda bi ara sivilce çıkmıştı ( saç kremimden dolayıymış alçak krem ) doktor sivex ve aknefug 10 diye 2 krem vardı sabah akşam kullandım geçti
bence dermataloga gidip kendine uygun bir krem al gececektir.

en doğrusuda budur galiba seninki ne kadarlk süreçde geçlmişdi

X