• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırtımdaki İzler

feruzecerci

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
1.918
3.264
133
Merhaba, benim sırtımda sürekli çeşitli izler var. Nasıl tarif etsem sanki dayak yemişim gibi, ya morartı ya çiziklerden oluşan kızartı grupları var. Ben bunları hep sutyen izi sanıyordum ama tam kapanma sürecinde evdeyken hiç sutyen giymedim. Bu sefer baktım belimde yine bu izlerden var. Eşime gösterdim, alerji gibi bir şey dedi. Ama görüntü gerçekten kötü, düşmüşüm ya da şiddete uğramışım gibi.
Bunun sebebi ne olabilir, yiyecek alerjisi olabilir mi? Böyle bir durum başına gelen varsa yol gösterebilir mi ?
Ben şimdilik cips ve kolayı bıraktım, kesin bunlara alerjim vardır dedim. Bir kaç gün sonra tekrar kontrol edeceğim.

kızarıklık tamam da alerjiden morarma hiç duymamıştım. acaba otoimmun bir rahatsızlığınız olabilir mi?

korkmayın benim de vucudumda lekeler var, yıllarca alerji, mantar sandım. çeşitli ilaçlar kullandım. yok fayda etmedi. meğer otoimmün bozukluğum varmış. tesadüfen öğrendim. kendime alerjim varmış :KK53: başka bir sıkıntı etmiyor şu an. yaşlanınca romatizma olma ihtimalim varmış. aceleyle kısa yazmışım herhalde, hakkınızı helal edin niyetim korkutmak değildi asla,gerçekten çok üzüldümşu an

Son düzenleme:
korkmayın benim de vucudumda lekeler var, yıllarca alerji, mantar sandım. çeşitli ilaçlar kullandım. yok fayda etmedi. meğer otoimmün bozukluğum varmış. tesadüfen öğrendim. kendime alerjim varmış :KK53: başka bir sıkıntı etmiyor şu an. yaşlanınca romatizma olma ihtimalim varmış. aceleyle kısa yazmışım herhalde, hakkınızı helal edin niyetim korkutmak değildi asla,gerçekten çok üzüldümşu an
Yok estağfurullah, mesela bende haşimato var, olmayan yok galiba... Bunun etkisi olabilir o zaman ??

Yok estağfurullah, mesela bende haşimato var, olmayan yok galiba... Bunun etkisi olabilir o zaman ??

BELki tetikleyen bir durum olabilir. Dermatoloji sizi yönlendiri. Belki Endokrin uzmanı görebilir o zaman. Ben kendi problemim için romatologa gitmiştim.

Back