• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sırtımdaki büyük sivilcelerden kurtuldum.Çok mutluyum çok...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

lhn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
8
0
16
İstanbul
Ben 30 yaşında bir bayanım.Ergenlik döneminden beri sırtımda büyük ucu beyaz etrafı kırmızı sivilceler çıkardı.Bazen sırtüstü yatamaz,iç çamaşırı giyemezdim.Hiç oynamama rağmen kanardı.Bu arada cildim aşırı kurudur.Bu sivilcelerin regli ile de bir ilgisi yoktu.Yüzeyden sürülen ilaçlar pek işe yaramadı.Zaten sivilce çıktıktan sonra ilaç kullanmak saçma.Olan olmuş zaten.Önemli olan çıkışını engellemekti.İçerden tedavi için alınan ilaçlar da çok ağır olduğundan doktora gitmeyi erteledim.Nasıl kurtulduğuma gelirsem İ.Saraçoğlu hocanın ürettiği lavanta sabunuyla.Bu sabunu banyo yaparken kullandım.Hatta hemen bitmesin diye sadece sonda kullandım.Ortalama bir ayda kurtuldum.Şimdi sırtımda bir tane bile sivilce yok.Sadece izleri kaldı.Yine de ben kullanmaya devam ediyorum eski günlere dönmemek için.Şimdi karaciğerimi temizlemek için lavanta kürünü yapıcam.Bir deneyin derim.Pahalı da değil.7-8 lira bir şeydi.Hatta geçen hafta kampanya vardı.Bir fiyatına 2 taneydi.Ben bir derdime çare buldum umarım sizin de işinize yarar.

öncelikle.geçmiş.olsun...bende.de.aynı.sorun.var..saraçoğlunun.sitesindenmi.aldınız.sabunu..

öncelikle.geçmiş.olsun...bende.de.aynı.sorun.var..saraçoğlunun.sitesindenmi.aldınız.sabunu..

Size de geçmiş olsun.Yılarca çekmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.Ben kurtuldum umarım siz de kurtulursunuz.Hocanın ürünleri yüzde yüz doğal.İçinde hiç bir kimyasal yok.Fiyatı da çok uygun.Hiç bir işe yaramayan kimyasallara dünyanın parasını döküyoruz.Şu anda hocanın ürettiği şampuanı deniyorum.Güzel netice alırsam burada paylaşıcam.
Ben İstanbul'da yaşıyorum.Çapa Tıp Fakültesi'nin yanında hocanın mağazası var.Çalışanları da hem bilgili hem de çok şeker insanlar.Ben oradan aldım.Tabi siz siteden de alabilirsiniz.Ya da sitede belirtilen eczanelerden temin edebilirsiniz.Tekrar geçmiş olsun.

Back
X