Ben 30 yaşında bir bayanım.Ergenlik döneminden beri sırtımda büyük ucu beyaz etrafı kırmızı sivilceler çıkardı.Bazen sırtüstü yatamaz,iç çamaşırı giyemezdim.Hiç oynamama rağmen kanardı.Bu arada cildim aşırı kurudur.Bu sivilcelerin regli ile de bir ilgisi yoktu.Yüzeyden sürülen ilaçlar pek işe yaramadı.Zaten sivilce çıktıktan sonra ilaç kullanmak saçma.Olan olmuş zaten.Önemli olan çıkışını engellemekti.İçerden tedavi için alınan ilaçlar da çok ağır olduğundan doktora gitmeyi erteledim.Nasıl kurtulduğuma gelirsem İ.Saraçoğlu hocanın ürettiği lavanta sabunuyla.Bu sabunu banyo yaparken kullandım.Hatta hemen bitmesin diye sadece sonda kullandım.Ortalama bir ayda kurtuldum.Şimdi sırtımda bir tane bile sivilce yok.Sadece izleri kaldı.Yine de ben kullanmaya devam ediyorum eski günlere dönmemek için.Şimdi karaciğerimi temizlemek için lavanta kürünü yapıcam.Bir deneyin derim.Pahalı da değil.7-8 lira bir şeydi.Hatta geçen hafta kampanya vardı.Bir fiyatına 2 taneydi.Ben bir derdime çare buldum umarım sizin de işinize yarar.