Sırtımda ki ağrı nedem kaynaklı

simayyy1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
138
-29
2 gündür sırtımın tam ortası ağrıyordu. Ara Ara sancılar giriyor nefesimi tutuyordum o sancılar geçsin diye. Bugün acile gittim bakmadı doğru dürüst fıtıktır dedi yolladı yazdığı ilaçlar da hiç rahatlatmadı. Masaj yapınca geçilecek tarzda bi ağrı değil siz anladınız. Sırtımda sanki içten ağrı geliyor ve akşam ishalde oldum şuan karnım da ağrıyor adet ağrısı gibi bu sizce ne olmuş olabilir. Şuan sanki sırtım ayva yeriz ya yemek borumuzda kalır öyle bi hissiyata var. Ortapediye randevu aldım gidene kadsr fikir verin biri cevap versinnn ya🥺

Son düzenleme:
2 gündür sırtımın tam ortası ağrıyordu. Ara Ara sancılar giriyor nefesimi tutuyordum o sancılar geçsin diye. Bugün acile gittim bakmadı doğru dürüst fıtıktır dedi yolladı yazdığı ilaçlar da hiç rahatlatmadı. Masaj yapınca geçilecek tarzda bi ağrı değil siz anladınız. Sırtımda sanki içten ağrı geliyor ve akşam ishalde oldum şuan karnım da ağrıyor adet ağrısı gibi bu sizce ne olmuş olabilir. Şuan sanki sırtım ayva yeriz ya yemek borumuzda kalır öyle bi hissiyata var. Ortapediye randevu aldım gidene kadsr fikir verin biri cevap versinnn ya🥺
Çok geçmiş olsun yeni bir salgına yakalanmış olabilirsiniz.

İshaliniz anksiyeteden büyük ihtimalle. Ama sırt ağrınız için bir röntgen çektirin derim ben bir de ekg.

Böyle olunca noluyormus ki
Skolyoz olabilir mi
Kaslardan ya da omurgadan kaynakli bir agri olsa masajla ya da hareketle hafifler/artar sanirim. Icten geliyor demis konu sahibi.. Karni ile sirti birlikte agriyinca ve ishal olunca pankreas ile ilgili olabilir mi diye dusundum bir an. . 🤷🏻‍♀️

Ay geçen benimde oldu böyle kıvrandıracak, nefesmi kesecek bir ağrı vardı sırtımın tam ortasında. Arada karnıma vuruyodu meğer gaz sancısıymış🤭 inşallah onun gibi bir şeydir fıtık çok zor

Reflü de göğüse,sırta vuruyor.Ayva örneği verdiğiniz için bu aklıma geldi.Ağir ve yağlı ya da hamur işi bir şeyler yersem bazen bende de oluyor,ağrı ile birlikte sıkışma hissi gibi.

Acilin amacı zaten acil durumlarda acil olarak sizi rahatlatmaktır. Ağrınız varsa ağrı kesici verilir. Reflü olabilir gibi geldi ama doktor fıtık demiş bilemedim. Önce bir dahiliyeye muayene olsanız o sizi yönlendirir.

Terleyip üşütmüş de olabilirsiniz benim içeri oda sıcak ben sıcak diye üzerime bişey giymeden atletle terli şekilde mutfağa çıktım orası da serin. Tam sırtımın ortası böyle yuvarlak bi yerde ağrı oluyor gibiydi sızladı durdu bir hafta 10 günde geçti ama hala arada ağrıyor. Siz tekrar doktora gidersiniz başka bir şey de olabilir tabi

Canınızı sıkacak psikolojik bir durum oldu mu ?

Terleyip üşütmüş de olabilirsiniz benim içeri oda sıcak ben sıcak diye üzerime bişey giymeden atletle terli şekilde mutfağa çıktım orası da serin. Tam sırtımın ortası böyle yuvarlak bi yerde ağrı oluyor gibiydi sızladı durdu bir hafta 10 günde geçti ama hala arada ağrıyor. Siz tekrar doktora gidersiniz başka bir şey de olabilir tabi
Evet galiba üşüttüm çok ishalim idrara çok çıkıyorum karnımda ağrıyor. Bizim evde sıcak bende atlet giymiyorum içine üstümü falan açıp yatıyorum ondan heraşde

Hemen safra kesenize baktırın .
Berbat bı ağrıdır muhtemelen kum ya da taş vardir.

X