sırt

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
merhaba kızlar, sirt ve omuz sivilcelerim var, bunları nasıl gecirebilirim ne iyi gelir? tavsiyeleriniz var mi

Eşim cildiye ye gitti sırf sivilceler yüzünden saysam sırtında omzunda bacaklarında 50 60 tane vardır irili ufaklı iki ilaç verdi ve gayet iyi gelmişti ta ki eşim tedavi yi yarım bırakana kadar. Cildiyeye gitmeni tavsiye ediyorum canım kan tahlili vs yaptırdın mı?

öncelikle birçok nedeni olabilir ağda yaptırıyorsan 12 saat boyunca su değmemeli hergün sabah akşam temizleyip toniklemen ve nemlendirmen gerekir azaltan bir çözümdür doktora gidene kadar idare eder nemli ortamdaysan terlememeyede dikkat et o bölgeyi pudralama gözenekleri tıkarsın alerjide olabilir en yakın zaman dermatoloji (cildiye) bölümüne başvurman en iyisi olacaktır

Bende de aynı sorun vardı cildiyeye gittim roaccutane yazdı ama kullanmadım çünkü çok ağır bi ilaç yani başka çözümü vardır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…