Sivilceli Ciltler Sırt ve omuzdaki sivilcelere çözümü olan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pixiee_mixiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
4
0
Merhaba,

Bundan 3 ay öncesine kadar pek bir sorunum yoktu fakat bundan 3 ay öncesine kadar omuz ve ensemin hemen altında sivilce gibi şeyler çıkmaya basladı ve sırtım siyah noktalarla doldu. Hemen hemen hergün kese ile banyo yapan biriyim ve mutlaka yağsız nemlendirici kullanırım. (vücudum karma fakat sırt bölgesi yağlı) Ama neden olduğunu bir türlü anlamıyorum. Cilt bakımı uzmanına gittigimde kesinlikle peeling yapmamamı önerdi (daha önce yapmışlığım vardır) ama bir çözüm de söylemedi. Sivilceleri sıkmaya calıştığımda kanıyor iltahap yok. ve mor mor iz kalmaya başladı.

Yardım ve çözümü olan varsa paylaşmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler,

canım bende arkadasa katılıyorum sağlıksız beslenmeden kaynaklı olabilir yalnız benimde yüzümde sivilceler vardı bir süredir şu formülü uygulayarak iyi sonuclar elde ettim:
marketlerden satın aldığımz 4lü yaş mayalardan bir tanesini ki bu bile cok gelebilir kıvamı yoğun olacak şekilde artık onu siz karıstırdıkca ve mayayı ezdikçe karar vericeksiniz üzerine süt döküyorum yüzümde kuruyana dek bekletiyorum. ardıından yüzümü ILIK suyla yıkıyorum yalnız dikkat ne cok soğuk ne de cok sıcak su kullanmıyorum bu cildmizi tahriş edebilir cünkü.
yıkayıp temizledikten sonra pamukla yüzüme birde gül suyu sürüyorum herkese aynı reaksiyonu gösterirmi bilemem ama umarım sizlerede faydası dokunurr.. sorularınız olursada memnuniyetle yanıtlayabilirm arkadaslar.. :2:

Teşekkürler tavsiyeriniz için. Bu aralar yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum. Yaş mayayı da uygulayacağım. Umarım etkili olur.

saçların boyalıysa her yıkamada sırtına degdirmeyinn saç kremi kullanmayınn o sivilce yapıyor hiç degdirmeden sivilcelerin çıkmazzz birde izleri geçirmek için elma sirkesi ile maden suyu karıştırıp pamukla sırtıma sürüp yatıyorumm faydasını gördümmm

Son düzenleme:
Gecmiş olsun benim de problemim vardı yediğim seylerden ve ergenlikten oluyor gciyor yavas yavas umarın senn de gecer:)

saçların boyalıysa her yıkamada sırtına degdirmeyinn saç kremi kullanmayınn o sivilce yapıyor hiç degdirmeden sivilcelerin çıkmazzz birde izleri geçirmek için elma sirkesi ile maden suyu karıştırıp pamukla sırtıma sürüp yatıyorumm faydasını gördümmm

Evet onu bu forumda okudum baya etkiliymiş :) 4 gündür elma sirkesi sürüyorum umuyorum geçer. Çok taktım kafama yaza kadar geçsin istiyorum.

elma sirkesi ile maden suyunun yüzdeki izlerede faydası var mı

merhabalar benimde sırtımda ergenliğe girdiğimden beri sivilceler vardı baya hiç askılı giyinemiyodum..6 ay önce diş teli kullanmaya başladım doğal olarak cips kola yaplı ballı yiyecekleri kestim daha sağlıklı beslenmeye başladım ve ilk iki ayda hepsi kendiliğinden geçti..6 aydırda hiç çıkmadı..çok şükürr...

merhabalar benimde sırtımda ergenliğe girdiğimden beri sivilceler vardı baya hiç askılı giyinemiyodum..6 ay önce diş teli kullanmaya başladım doğal olarak cips kola yaplı ballı yiyecekleri kestim daha sağlıklı beslenmeye başladım ve ilk iki ayda hepsi kendiliğinden geçti..6 aydırda hiç çıkmadı..çok şükürr...

Valla ben hiç ağzıma sürmüyorum desem yeridir. Senin adına çok sevindim tahminim benimki alerjik birşey. Ama neye alerjim olduğunu anlamıyorum. :KK43:

o zaman alarji testi yaptır canım sadece sivilce için değil yani neye alerjin olduğunu öğren ki sonra başka sıkıntılar çıkmasın

en önemli sebebi Kabızlıktır böyle bir sorunun varmı?,

yoksa eger parazitin olabilir, ki zaten parazit 100 de 99 insanda vardır, o yüzden ahmet marankinin sitesine gir ve önerdigi kozmik detoksları yap , çok faydasını göreceksin.

X