- 9 Haziran 2022
- 50
- 8
- 26
- Konu Sahibi Gelincikkkk19
Sırt ve boyun ağrısı için hacamat yaptıran varsa yazabilir mi lütfen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi ya inanılmaz boyun ve omuz ağrım var düzleşmeden dolayı gerçekten geçer mi bilmiyorum korkuyorum da kesik atıyolarmış acır diye
Siz ne için yaptırdınız acabaBen yaptırdım faydasını görmedim ama görenler çok varmış.
Korkmayın acımıyor çok.
kesik hic hiss etmiyosun bile sanki karinca isiriyo kidiklaniyosun sadece. benden hic cok kanda cikmadi ama ilk kez yaptirmama ramen bir yildir ara ara gidip gelen boyun agrim vardi sirtimda agriyodu oda azaldiGerçekten mi ya inanılmaz boyun ve omuz ağrım var düzleşmeden dolayı gerçekten geçer mi bilmiyorum korkuyorum da kesik atıyolarmış acır diye
Teşekkür ederim sizede dönüş yaptığınız içinkesik hic hiss etmiyosun bile sanki karinca isiriyo kidiklaniyosun sadece. benden hic cok kanda cikmadi ama ilk kez yaptirmama ramen bir yildir ara ara gidip gelen boyun agrim vardi sirtimda agriyodu oda azaldi
rica ederim. cok rahatsizsan eyer bir yilda uc kere hacamat yaptir bak nasil rahatliycan basimda cok agriyodu simdi basimda agrimiyo haftada en az iki kere agriyodu manevi faydalarida var hacamatin yaptir cok.iyi gelecek inşallahTeşekkür ederim sizede dönüş yaptığınız için
İnşallah yaptırıcam çorumda güvenilir bir hacamat yaptıran yer arıyorumrica ederim. cok rahatsizsan eyer bir yilda uc kere hacamat yaptir bak nasil rahatliycan basimda cok agriyodu simdi basimda agrimiyo haftada en az iki kere agriyodu manevi faydalarida var hacamatin yaptir cok.iyi gelecek inşallah
inşallahİnşallah yaptırıcam çorumda güvenilir bir hacamat yaptıran yer arıyorum
Bende sırt ağrısı, yanlarıma vuran ağrı, sol kol kürek arası, bursit ağrısı çekiyorum.Bende yaptırmayı düşünüyorum 2 aydır pilates yapıyorum ağrılar için sırt ve boyunda çok ağrım var belli sebeplerden ötürü ama canıma tak etti neredeyse 2 senedir çekiyorum bu ağrıları