Sırt İçin?

secret-love

Heartless
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1.467
2
Kızlar ben küçüklüğümden beri kambur dururum. Daha doğrusu aklıma geldikçe düz durmaya çalışıyorum ama bir bakıyorum eğik bir pozisyondayım. Ama kambur değilim. Fakat farkettimde sırtımda hafif bir yamukluk var. Kambur gibi. Dik durmaya çalışıyorum. Ama çok endişelendim sırtımdaki hafif şekil bozukluğu egzersizlerle düzelirmi sizce?:26::26: Lütfen yardım edin. Bu konulardan anlayan arkadaşlar acaba ne gibi egzersizler var dik durmak güzel bir sırta sahip olmak ve bu hafif şekil bozukluğu için? Yardımlarınız bekliyorum :s

Bence hiç umutsuzluğa kapılmayın. Kesinlikle sporla düzelecektir. Ama hangi tür sporlar olduğunu bir spor hocasına danışsanız çok daha iyi olur. Ben platesin ve callanetics egzersizlerinin dik durmaya yardımcı olduğunu duydum, bir araştırın isterseniz :) Ayrıca dik durma alışkanlığı kazanmak için üretilmiş üst vücuda iç çamaşır gibi giyilen korsemsi ürünler olduğunu biliyorum ama marka olarak aklımda değil şu an karşılaşırsam adını yazacağım buraya. Umarım en kısa zamanda sonuç alırsınız :)

Bence hiç umutsuzluğa kapılmayın. Kesinlikle sporla düzelecektir. Ama hangi tür sporlar olduğunu bir spor hocasına danışsanız çok daha iyi olur. Ben platesin ve callanetics egzersizlerinin dik durmaya yardımcı olduğunu duydum, bir araştırın isterseniz :) Ayrıca dik durma alışkanlığı kazanmak için üretilmiş üst vücuda iç çamaşır gibi giyilen korsemsi ürünler olduğunu biliyorum ama marka olarak aklımda değil şu an karşılaşırsam adını yazacağım buraya. Umarım en kısa zamanda sonuç alırsınız :)

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Platese başladım zaten. Callanetics i araştıracağım. Umarım dediğiniz gibi sonuç alırım. Bir spor hocasınada danışmayı düşünüyorum zaten. İlginiz için tekrar teşekkürler. :)

X