Sırt bölgesi için... Egzersiz?

opheliaaa

mademoiselle
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
436
2
arkadaşlar sırt bölgesindeki yağlardan kurtulmak için ne gibi egzersizler öneriyorsunuz. çok ihtiyacım var da.a.s.

evet benimde ihtiyacım var kollarımın altı gerçi egzersiz yapıyorum biraz dadiyet ama tam olarak yapılması hareketleri bilmiyorum...

mrb arkadaşlar benimde sırt bölgesindeki yağlardan yana sıkıntım vardı ama yavş yavaş erimeye başladılar . en önemli sebebi eliptik bisklet ve twisterla çalışmam. tabi bunun yanında dambellarlada kol egzersizleri yapıyorum tavsiye ediyorum faydası olur

mrb arkadaşlar benimde sırt bölgesindeki yağlardan yana sıkıntım vardı ama yavş yavaş erimeye başladılar . en önemli sebebi eliptik bisklet ve twisterla çalışmam. tabi bunun yanında dambellarlada kol egzersizleri yapıyorum tavsiye ediyorum faydası olur

canım eliptik bisikletten ve twister dan bahsedebilirmisin bize biraz

hafif diyet sart.
birde spor yapmak icin kullanilan lastigi bir yere baglayin karsisinda durup gemi küregi ceker gibi cekin lastigi....

Veya_ Lastigin üzerinde durun hafif öne egilip (Dizleri kirarak) yukariya dogru cekin kuyudan kova ceker gibi =)

Veya_ yüksek biryere baglayin,iki yandan tutup asagiya dogru cekin kolay gelsin =)

eliptik bisiklet olarak hangi marka kullanıyorsun canım?

Şimdilik aklıma gelenler.
Sırt bölgesi için ters mekik çekebilirsiniz + barfiks çalışabilirsiniz.
Tarifi biraz karışık olabileceği için resim ekleyeyim.

100_1496.jpg

Mekik sehpası ile;

lower-back-exercises-hyperextensions-back-extensions.gif

X