Üşütmüş olabilirsiniz. Yastık koymakla sırt ağrımaz ki. He fıtık veya omurgayla ilgili sorununuz varsa belki ters bir duruş olmuşturda ağrıyordur. Bir doktora gidinMerhaba kızlar sirt ağrısından ölüyorum geçen hafta 4 kere ilişki yaşadım bebek istiyoruz kalcamin altına yastık koydum acaba ondan mi bilen var mj birse çok gaz var
Allah razı olsun peki acaba gebe olabilme yada tutunma olabilir mjÜşütmüş olabilirsiniz. Yastık koymakla sırt ağrımaz ki. He fıtık veya omurgayla ilgili sorununuz varsa belki ters bir duruş olmuşturda ağrıyordur. Bir doktora gidin
Gebelik olsa da bu kadar erken belirti olmaz ki en fazla kasık ağrısı olur. Sırt ağrısı ilk defa duydum döllenme deAllah razı olsun peki acaba gebe olabilme yada tutunma olabilir mj
Hamile misin yani ama ben ne bilim.grcen haftadan beri 4 yada 5 kere ilişki yaşadım günasiriBenim sırtım ağrıdı da adet sancısı gibi o da yeni başladı takvime göre 6. Haftadaym
Haa haklisin umutlanmayayimGebelik olsa da bu kadar erken belirti olmaz ki en fazla kasık ağrısı olur. Sırt ağrısı ilk defa duydum döllenme de
Yani bilemem belki tutmuştur bebek olur sma sırt ağrısının şu an onunla ilgili olduğunu sanmıyorum. Tabi her hamilelik kendine özel yine deHaa haklisin umutlanmayayim
Evet ama en erken belirtilerim 5. Haftalarda başladı benim ondan önce sadece regl belirtileriyle aynıydı hatta ben adet olacağım sandım o dereceHamile misin yani ama ben ne bilim.grcen haftadan beri 4 yada 5 kere ilişki yaşadım günasiri
Him tamam anladım.cok sagol canım.Evet ama en erken belirtilerim 5. Haftalarda başladı benim ondan önce sadece regl belirtileriyle aynıydı hatta ben adet olacağım sandım o derece