kutenai Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2015 131 39 42 22 Mart 2015 Konu Sahibi kutenai #1 27. haftadayım ve inanılmaz sırt ağrısı çkiyorum 2-3 gündür geçmicek mi b uağrı ?
jeosevda 02-05-2015 Kayıtlı Üye 21 Ocak 2014 593 245 23 Mart 2015 Konu Sahibi kutenai #2 kutenai .!.: 27. haftadayım ve inanılmaz sırt ağrısı çkiyorum 2-3 gündür geçmicek mi b uağrı ? Genişletmek için tıkla... bel ve sırt ağrısı bebek büyüdükçe daha çok artıyo canım malesef.özelliklede biraz fazla hareket edersek daha da şiddetli oluyo bazen..mecbur katlanıyoz işte meleklere kavuşmak kolay olmayacak
kutenai .!.: 27. haftadayım ve inanılmaz sırt ağrısı çkiyorum 2-3 gündür geçmicek mi b uağrı ? Genişletmek için tıkla... bel ve sırt ağrısı bebek büyüdükçe daha çok artıyo canım malesef.özelliklede biraz fazla hareket edersek daha da şiddetli oluyo bazen..mecbur katlanıyoz işte meleklere kavuşmak kolay olmayacak
myadesmom Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2014 6.990 7.293 24 Mart 2015 Konu Sahibi kutenai #3 of of of sorma tornavida batırıyolar sanki belime sağ taraftan amaaaan oğluşum sağlığıyla gelsin de ben her cefaya katlanırım jeosevda .!.: mecbur katlanıyoz işte meleklere kavuşmak kolay olmayacak Genişletmek için tıkla... kesinlikle haklısın :)
of of of sorma tornavida batırıyolar sanki belime sağ taraftan amaaaan oğluşum sağlığıyla gelsin de ben her cefaya katlanırım jeosevda .!.: mecbur katlanıyoz işte meleklere kavuşmak kolay olmayacak Genişletmek için tıkla... kesinlikle haklısın :)