• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öğrencilerin bulunduğu kütüphaneye bomba

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.183
823
Şırnak’ta PKK’lı teröristler, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Halk Kütüphanesi’nin bulunduğu binaya girip kazan dairesine el yapımı patlayıcılar attı. Patlama nedeniyle binada çıkan yangında etüt yapan 4’ü öğrenci ile 2’si personel olmak üzere 6 kişi yaralandı. Alevlere itfaiye ile polisin TOMA araçları müdahale ederken, söndürme çalışmaları sırasında güvenlik güçlerine PKK’lılar tarafından ateş açıldı.
Şırnak’ta bu sabah saatlerinde güvenlik güçleri, dün teröristlerce yakılan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yanında bulunan hendek ve barikatları kaldırmak için operasyon düzenledi. Operasyonun sürdüğü sırada kent merkezindeki Yeni Mahallesi’nde bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Halk Kütüphanesi’ne bugün saat 09.00 sıralarında gelen yüzleri kapalı PKK’lılar, binanın kazan dairesine girerek, buraya el yapımı patlayıcılar attı. Teröristler binanın çeşitli odalarına da molotoflu saldırı düzenledi. Patlayıcıların infilak etmesi üzerine binada yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm binayı sardı.
Hürriyet

Yahu oralar kuşatılmış, asker her yerde PKK nasıl bu kadar rahat el kol sallayarak sivil öldürüyor anlamıyorum.

Neler oluyor orada, neden hala bi avuç köpek yakalanamadı neden neden neden?

Çocukların, suçsuzların çaresizliğinden N-E-F-R-E-T E-D-İ-Y-O-R-U-M

Tahliye edin vatandaşı, önlemleri en üst düzeye çıkarın artık yeter ya..

Hiçbir hizmet , eğitim , sağlık ... orada olsun istemiyorlar . Halk bunların korku belasında tehditleri ile cebelleşiyor .

Yeter artık diye isyan ediyoruz da , pkk halkın bir kısmı ile öyle bütünleşmiş ki orada ; asker tahliyeden sonra o topyekun imhayı da yapsa , yine siviller öldürüldü diye veryansın edilecek . Ayrışmıyorlar ki birbirlerinden .

Ve olan gerçekten masum halka oluyor , neden ? Senin benim gibi huzurla yaşabilecek hayatları öteleniyor hep bu it köpek yüzünden .

Olaylarin vahmetinin hic bu sinirlara ulastigi baska bir donem olmus muydu? Ne istiyorlar?Istedikleri her neyse yakinlasmislar hedeflerine ki daha da cigrindan ciktilar.
Dun burdaydi sanirim yakalanan pkk li sayisi ilce ilce yazilan bir baslik vardi.Bitmiyorlar ki devamli uruyorlar.Ne olacak peki bunun sonu?Nereye varacak?

Olaylarin vahmetinin hic bu sinirlara ulastigi baska bir donem olmus muydu? Ne istiyorlar?Istedikleri her neyse yakinlasmislar hedeflerine ki daha da cigrindan ciktilar.
Dun burdaydi sanirim yakalanan pkk li sayisi ilce ilce yazilan bir baslik vardi.Bitmiyorlar ki devamli uruyorlar.Ne olacak peki bunun sonu?Nereye varacak?

Ben de tam aksini düşünüyorum chelzy , hedeflerine yaklaştıkları için değil amaçlarından uzaklaştıkları için artık her türlü pisliklerini göstermeye çekinmiyorlar .
Şirin gözükmek zorunda kaldıkları halkta , uzlaşmacı gözükmeye çalıştıkları devlette artık yemeyeceği için oyunlarını , ne kadar pislikleri varsa ortaya dökmekten çekinmiyorlar .
Korkuyorum daha da gözü kara olacaklar .

Ben de tam aksini düşünüyorum chelzy , hedeflerine yaklaştıkları için değil amaçlarından uzaklaştıkları için artık her türlü pisliklerini göstermeye çekinmiyorlar .
Şirin gözükmek zorunda kaldıkları halkta , uzlaşmacı gözükmeye çalıştıkları devlette artık yemeyeceği için oyunlarını , ne kadar pislikleri varsa ortaya dökmekten çekinmiyorlar .
Korkuyorum daha da gözü kara olacaklar .

Iki ucu boklu degnek.Hedeflerine ulasmalari demek,bolgenin hakimiyetine kavusmalari demek.Ne olursa olsun devlet ogretmene sen bir uzaklas oradan diyorsa durum vahim demektir.Hedeften uzaklasmalari demek bolgede tek bir sivil canli kalmayana kadar cigirindan cikarak haritadan insanlari silmek demek resmen cunku oyle gozleri dondu ki artik katlettikleri asker ve polisle sinirli degil.Olduruyorsan da sivillere dokunma anlayisi bitti bunlarda.Dusundukce nefesim daraliyor.

Back