bahar_78 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2008 19 0 86 2 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bahar_78 #1 Arkadaşlar ben şırnak'ta yaşıyorum.şu an burada bulunan ya da daha önce ikamet eden arkadaşlar varmı?bebek tedavisine başladım.doktoru zor buldum ama hala kararsızım lütfen paylaşalım.
Arkadaşlar ben şırnak'ta yaşıyorum.şu an burada bulunan ya da daha önce ikamet eden arkadaşlar varmı?bebek tedavisine başladım.doktoru zor buldum ama hala kararsızım lütfen paylaşalım.
T tutuile Nirvana Kayıtlı Üye 30 Haziran 2007 144 7 641 2 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bahar_78 #2 canım ben orda iki yıl yasadım kesinlikle güvenme derim ordaki hastanelere diyarbakır yakın ve daha gelişmiş bir yer orada sansını dene derim
canım ben orda iki yıl yasadım kesinlikle güvenme derim ordaki hastanelere diyarbakır yakın ve daha gelişmiş bir yer orada sansını dene derim
bahar_78 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2008 19 0 86 2 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bahar_78 #3 ya öylemi gerçekten ben de pek güvenmiyorum ama ne yapayım.Diyarbakıra gitmemi söylemişlerdi bana bakalım olmazsa öyle yapıcam teşekkür ederim.
ya öylemi gerçekten ben de pek güvenmiyorum ama ne yapayım.Diyarbakıra gitmemi söylemişlerdi bana bakalım olmazsa öyle yapıcam teşekkür ederim.
A abstre Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2008 6 0 86 Kütahya 6 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bahar_78 #4 Cnm Meraba Ben şirnakta Yaşiyorum öğretmenim şuan Beni Jale Denen Kadin Mahvetti.sakin Ona Gitme
bahar_78 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2008 19 0 86 7 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi bahar_78 #5 canım şırnakta merkezdemisin?ben idileyim.cizre de ferit adıgüzele gidiyorum şimdilik memnunum.tavsiye ederim çok fazla hastası var.iyi bir doktor.
canım şırnakta merkezdemisin?ben idileyim.cizre de ferit adıgüzele gidiyorum şimdilik memnunum.tavsiye ederim çok fazla hastası var.iyi bir doktor.