Şirketinizde açılan pozisyonlar neler(özellikle iç duyurularda), başvuruyu tavsiye eder misiniz ve nasıl başvuru yapılabilir

Illume

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
13
32
46
Merhaba arkadaşlar, ben bu platformun yeni üyesiyim ve kadın dayanışmasına elimden geldiğince katkıda bulunmak istiyorum.
Şirketlerimizde pozisyonların çoğu içeride anons ediliyor ve dışarıdan başvurular sadece formalite icabı alınıyor. Bu challenge(zorluğu) aşmak adına böyle bir konu açmak istedim. Böylece; şirket adı, pozisyonu, nasıl başvuru yapılabileceği, şirketi hangi yönlerden iyi bulduğunuzu gibi detayları paylaşabiliriz. Sevgiler 💪

Neresi iş yeriniz acaba?
Genelde şirketler iyi pozisyonlara şirketimize emeK vermiş kişiler gelsin istiyor, bence çok güzel ve motive edici bir davranış 👏🏻

Harika bir dayanışma olur bu 👏👏👏 Bu konunun altı dolar umarım. Şu zamanda iş bulabilmek gerçekten çok zor. Uzunca bir dönem iş aradım ve gerçekten bir çoğu formalite icabı görüşmeye çağırıyor. En son aramayı bıraktım ve freelance olarak iş alıp çalışmaya başladım. Kadınlar olarak birbirimize burada destek olabiliriz.

Neresi iş yeriniz acaba?
Genelde şirketler iyi pozisyonlara şirketimize emeK vermiş kişiler gelsin istiyor, bence çok güzel ve motive edici bir davranış 👏🏻
Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Üyelerden alalım bu bilgiye anlamında açtım bu konuyu. Tabiki benim çalıştığım firmada da olursa yazacağım 👍🏻

X