Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Şirket aracılığı ile bebek bakıcısı bulan var mı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Nihan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
40
1
46
Ankara
Merhaba,ben bakıcı konusunda sıkıntı yaşıyorum ve en sonunda şirket aracılığıyla bulmaya karar verdim.Ankaradayım.Bu şekilde bakıcı bulan varsa hangi şirket,memnun mu bana bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba,ben bakıcı konusunda sıkıntı yaşıyorum ve en sonunda şirket aracılığıyla bulmaya karar verdim.Ankaradayım.Bu şekilde bakıcı bulan varsa hangi şirket,memnun mu bana bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba bende bebek bakıcılığı işi arıyorum 45 yaşındayım 9 sene bakıcılık yaptım Ankarada oturuyorum adı duyulmuş 2 tane O DEDİĞİNİZ ŞİRKETLERLEDE ÜYEYİM ..sağolsunlar benim için arıyorlar..0nlarda size bizim gibi insanları gönderiyorlar... malum bazı insanlar onları tercih etmediği için mecbur internetede ilan verdim.. bu sitedede ilanlarım var.. internet ortamı diye çekinmeyin lütfen bende sizin gibi bir Anneyim sizinle nedir ne deyildir ayrıntıları.. görüşebiliriz isterseniz...05422312143...Saygılarımla

Merhaba ben Kızılay'da çözüm danışmanlık tan buldum. 4 aydır çalışıyoruz bakıcıma ve çok memnunum. Internet'ten araştırmalarım sonucunda iyi yorumlar okuduğum için aramıştım kendilerini. Tlf nunu net ten bulabilirsiniz

İzmir de iyi bir şirket bilen varmı. Deneyimlerinizi paylaşırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…