sirkeli ballı su ve egzersiz...

yellowflower

Artik 59a geleyim:)
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
273
1
46
İzmir
iyi geceler kızlar,benimde sorunum çoğu anne gibi kilolar,kısaca özet geçeyim,doğuma 76 ile girdim eve geldiğimde 70dim iki hafta sonra 65e düşmüştüm diyet egzersiz hiç bişi yapmamıştım pek iştahım yoktu ama sütüm gayet iyiydi,sonra sonra etraftaki baskılar sonucu çok yemeğe başladım ve sonuç olarak 72 kiloyum,helvalar,abur cuburlar,günde 1 buçuk ekmek yiyorum,kızartmalar,hazır yiyecekler,yani anlayacağınız tozutmuş durumdayım,ama dün aynada kendi kendime bakındım ciddi bi şekilde ve kendimi hayatımda hiç öyle çirkin hissetmemiştim,şimdi ise yeme alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim(diyet değil)sağlıklı bi şekilde beslenip biraz hareketle kilo verebilirim yavaş yavaş,gelelim soruma(kusura bakmayın kızlar biraz uzattım)ballı sirkeli su içmek ve egzersiz yapmak sütün kalitesini bozarmı,sütü azaltırmı,tadını kötüleştirirmi,cvplar için şimdiden tşkler:42:

benim sütüm çok erken kesildi hayatım, yani sirkeli ballı suyu içtiğimde sütüm yoktu bilemicem ne gibi etkisi olduğunu ama kendi midene dikkat et derim. bünye meselesi tabi ki ama benim midemi alt üst etti, 3. gün bırakmak zorunda kaldım :31:

Back