Sirkeli bakım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zeh

Aşkımın bahar tomurcuğu..
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
1.568
0
116
39
İstanbul
şimdi diceksinizki turşumu yapıcaz kaydirigubbakcemile3
efendim bir kovayı yarısına kadar ılık suyla doldurun 1 talı kaşığı tuz, yarım çay bardağından az sirke koyun ben hep üzüm sirkesi kullanıyorum.. eğer ayaklarınızda ağrı varsa 1 tane aspirin ve 1 çay kaşığı karbonat koyabilirsiniz. bu su da 20 dakika bekletin ayaklarınızı kurulayın ve herhangi bir yumşatıcı kremi iyce ovarak sürün streç e sarın üzerine penye çorap giyin bir saat dinlendirin sonra ayaklarınızı yıkayabilirsiniz.. ben bu işlemi akşam yatmadan yapıyorum sabaha kadar ayağımda duruyor bazen kaydirigubbakcemile3..
düzenli olarak 1 hafta yaparsanız fark görüceksiniz... sevgilera.s.

hımm..sirkenin faydaları gün geçtikçe fazlalaşıyor.. teşekkürler canım bilgiler için

kesinlikle harika birşey.ben de bu yöntemi uyguluyordum.ayaklarım gerçekten parlıyolar bu yöntemle

sağol cannmm yapcam hemen.ama ben durlayp kremi öyle sürsem olur mukaydirigubbakcemile2

hmm sirkeyi saç durulamasında ve cilt bakım toniğimde kullanıyordum da ayağıma kullanabileceğim hiç aklıma gelmemişti sirkenin kokusu hemen uçup gidiyor, ilk fırsatta deneyeceğim

hem de her akşam walla takdir ettim seni arkadaşım ben bu kürü haftada bir iki yapsam zavallı ayacıklarım cennete düştü sanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…