- Konu Sahibi Mihriban_nl
-
O yakınlarda kuaför bilmiyorum ama Eminönü Zaza han'da kuaför malzemeleri satıyorlar, fön makinesinden saç boyasına kadar ne ararsan var. Belki lazım olur dedim. Kuaför olarakda bazı otellerin içinde kuaför oluyor senin kalacağın yerde belki öyledir. Oralarda hiç kuaför görmedim ben -tatlicadiarzu-
Bide canım siyah saça röfle hoş durmaz bence. Kızıl röfle desen belki olabilir eğer tarzınsa ama sarı röfle sırıtır. Ne renk yakışacağıda ten rengine bağlı.
eminönü - sirkeci hariç her yerde var be tatlım CADIARZU
maddi durumuna göre, etiler civarına da gidebilirsin -ki pahalıdır, ama iyi yaparlar- ya da sana en yakın beşiktaş - bakırköy hattı üzerinde de bir sürü yer var. ben avcılar'da olduğumdan çok ters sana burası, başka bir yer de bilmiyorum
Canım eminönünden fatihe kadar yürüyebilirsin bile burada birçok kuaför war,tesettürlü wede güzel yapan...Ama illa isim istiyorsan karagümrük meydanı-mert kuaför gerçekten işini çok güzel yapan biri...Ayrıca bu fatihte Fatih caddesi diye bir yer war kuaför dolu çok güzel yerler war...Turistik bir cadde oldugundan dolayı yogun işlek yerler zaten
Atla bir otobüse fatihe gel orada serap kuaför var... sadece bayanlara hizmet ediyor... Çok da başarılılar...Ama siyah saça sarı gölge olmaz....
Ayrıca saç renginin tonunu açıp üstüne yaptırırsan da en fazla 1 ay kullanabilirsin dipten gene siyahlar gelecek rengarenk bişey olacak....
Bence burada kuaför aramak yerine yaşadığın yerde iyi bir kuaför bulmaya çalışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?