• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sirkeci,eminonu yakinlarinda iyi bir bayan kuafor ariyorum ?????

Mihriban_nl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
1.028
0
116
41
Diğer
Kizlar merhaba ben,10 gun sonra istanbula gelicem,yurtdisinda yasiyorum istanbula ilk gelisim,onun icin pek bi yer bilmiyorum..

Otelim sirkecide,onun icin yakin cevresinde iyi bi bayan kuafor bilen varmi,bana tavsiye edebileceginiz :uhm:

Bu arada ben kapaliyim,onun icin tesettur bolumu olan bir yer olmasi onemli..

Birsey daha sorucam,benim sacim siyah,rofle attirmak istiyorum cok SIKILDIM siyahtan,bana hangi renkler gider acaba??? Fikirlerinizi bekliyorum,simdiden tskler.. opuyorumnanaktan

O yakınlarda kuaför bilmiyorum ama Eminönü Zaza han'da kuaför malzemeleri satıyorlar, fön makinesinden saç boyasına kadar ne ararsan var. Belki lazım olur dedim. Kuaför olarakda bazı otellerin içinde kuaför oluyor senin kalacağın yerde belki öyledir. Oralarda hiç kuaför görmedim ben -tatlicadiarzu-

Bide canım siyah saça röfle hoş durmaz bence. Kızıl röfle desen belki olabilir eğer tarzınsa ama sarı röfle sırıtır. Ne renk yakışacağıda ten rengine bağlı.

O yakınlarda kuaför bilmiyorum ama Eminönü Zaza han'da kuaför malzemeleri satıyorlar, fön makinesinden saç boyasına kadar ne ararsan var. Belki lazım olur dedim. Kuaför olarakda bazı otellerin içinde kuaför oluyor senin kalacağın yerde belki öyledir. Oralarda hiç kuaför görmedim ben -tatlicadiarzu-

Bide canım siyah saça röfle hoş durmaz bence. Kızıl röfle desen belki olabilir eğer tarzınsa ama sarı röfle sırıtır. Ne renk yakışacağıda ten rengine bağlı.

Sagol cevabin icin ,aslinda kizilda hosuma gidiyor ama cabuk akiyor daha once denemistim.. Sari tonlarini istiyorum tamamen bi degisiklik olsun diye.. kendi rengimi biraz yumusatip sonrada rofle yaptirsam nasil olur,sacim yipranirmmi :uhm:

Bilmiyorum kuafor varmi yokmu hotelde,birde hoellerin kuafor+leri ne kadasr kaliteli oda tartisilir.. Peki en azindan yakin civarlarda,bildigin bir yer yokmu.. Nerde bu kaforlerr ozaman belirli yerlerimi varki :uhm:

eminönü - sirkeci hariç her yerde var be tatlım CADIARZU

maddi durumuna göre, etiler civarına da gidebilirsin -ki pahalıdır, ama iyi yaparlar- ya da sana en yakın beşiktaş - bakırköy hattı üzerinde de bir sürü yer var. ben avcılar'da olduğumdan çok ters sana burası, başka bir yer de bilmiyorum :(

eminönü - sirkeci hariç her yerde var be tatlım CADIARZU

maddi durumuna göre, etiler civarına da gidebilirsin -ki pahalıdır, ama iyi yaparlar- ya da sana en yakın beşiktaş - bakırköy hattı üzerinde de bir sürü yer var. ben avcılar'da olduğumdan çok ters sana burası, başka bir yer de bilmiyorum :(

Ayy canim sagol cevabin icin,sen bi kac kuafor ismi yazarmisin fiyati okadar onemli degil ama cokda ucuk olmasin tabi,ha birde ben kapaliyim bayan kuafor olmali .. yani erkeklerin girmedigi bi yer.. yada tesettur bolumu olan bi yer... ??

Canım eminönünden fatihe kadar yürüyebilirsin bile burada birçok kuaför war,tesettürlü wede güzel yapan...Ama illa isim istiyorsan karagümrük meydanı-mert kuaför gerçekten işini çok güzel yapan biri...Ayrıca bu fatihte Fatih caddesi diye bir yer war kuaför dolu çok güzel yerler war...Turistik bir cadde oldugundan dolayı yogun işlek yerler zaten

Canım eminönünden fatihe kadar yürüyebilirsin bile burada birçok kuaför war,tesettürlü wede güzel yapan...Ama illa isim istiyorsan karagümrük meydanı-mert kuaför gerçekten işini çok güzel yapan biri...Ayrıca bu fatihte Fatih caddesi diye bir yer war kuaför dolu çok güzel yerler war...Turistik bir cadde oldugundan dolayı yogun işlek yerler zaten

Tamam canim,bakicam artik.. Benim arastirmamin sebebi,iyi bir yer olsun sacim yanmasin.. Birde cok dilim yandi kuaforlerden.. Sacimin ucundan aldirmak isterim kipkisacik keserler ne biliyim yani.. adam gibi bir kuafor istiyorum.. Insanlar kuaforlerden mutlu olarak ayrilirken ben hep mutsuz ayrdildim.. birde bi suru paradan oldum..

NUSS kuafor varmi uskudarda,oda kadikoye yakin sanirim,ben kadkoy acibademe tedavi olmaya gidiyorum orasida yakinsa oraya gidicem herhalde.. tekrar tsk ederim canim kaydirigubbakcemile3

tatlım ben de tesettürlü kuaförleri bilmiyorum açıkçası, benim kuaförler hep erkek oldu şimdiye kadar mirmirmirmir

Atla bir otobüse fatihe gel orada serap kuaför var... sadece bayanlara hizmet ediyor... Çok da başarılılar...Ama siyah saça sarı gölge olmaz....
Ayrıca saç renginin tonunu açıp üstüne yaptırırsan da en fazla 1 ay kullanabilirsin dipten gene siyahlar gelecek rengarenk bişey olacak....
Bence burada kuaför aramak yerine yaşadığın yerde iyi bir kuaför bulmaya çalışşşş

Atla bir otobüse fatihe gel orada serap kuaför var... sadece bayanlara hizmet ediyor... Çok da başarılılar...Ama siyah saça sarı gölge olmaz....
Ayrıca saç renginin tonunu açıp üstüne yaptırırsan da en fazla 1 ay kullanabilirsin dipten gene siyahlar gelecek rengarenk bişey olacak....
Bence burada kuaför aramak yerine yaşadığın yerde iyi bir kuaför bulmaya çalışşşş

Bende fatih diye düşündüm çünkü gerçekten iyi kuaförler var...

Back