• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sirke ile temizlik ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hdilekh

((: Ömer Tuna'm :))
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.320
12
158
İzmir
bebeğinizin dolabını, oyuncaklarını veya yerleri neyle siliyorsunuz? kimyasal madde kullanmak doğru değil peki dezenfektan olarak sirke kullansak sağlıklı olur mu? birde sirkeli su ile silince kokusu kalmaz mı? önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum:ecrin_bebek:

sirkeli ilik suyla silerseniz bisey olmaz sanirim cunku ben buzdalabimin icini aynen boyle siliyorum ve hic koku olmuyo aksine buzdolabi kokusunu bile sokup atiyo koku olmaz merak etmeyin tabi cok yani su olacak birazcik sirke koyacaksiniz

cnm sirkeyle tertemiz olur tabii..ama bebeklerinde mikrop alması gerekiyor..vucudun direnç ve bağışıklık kazanması için..ondan dolahyı aşırı temiz ve titiz olma derim..tabi bu demek deilki pis olll:)ama sirkeli sularla silmene gerek yok normalde nsl temziliyorsan öle yap:)

sirkeli ilik suyla silerseniz bisey olmaz sanirim cunku ben buzdalabimin icini aynen boyle siliyorum ve hic koku olmuyo aksine buzdolabi kokusunu bile sokup atiyo koku olmaz merak etmeyin tabi cok yani su olacak birazcik sirke koyacaksiniz

teşekkürler canm:ecrin_bebek:

cnm sirkeyle tertemiz olur tabii..ama bebeklerinde mikrop alması gerekiyor..vucudun direnç ve bağışıklık kazanması için..ondan dolahyı aşırı temiz ve titiz olma derim..tabi bu demek deilki pis olll:)ama sirkeli sularla silmene gerek yok normalde nsl temziliyorsan öle yap:)

canm ben hamileyim. inşallah ekimde doğumum var. bebek eşyalarını almaya başladık ve aldıkça yerleştirmek istiyorum. dolabını falan ilk kez sileceğim için dezenfektan kullanmak istiyorum. tabiki bebekleri dış ortamdan yalıtmak doğru değil. sonunda mikroplarla yüzleşecekler. yani bu konuda çokkkkkk haklısın. teşekkür ederim canım :ecrin_bebek:

olur ama koku kalabilir belki.ben ılık sabunlu suyla silip ıslak bezle üzerinden geçip kurulamıştım.sonra yerleştirdim kıyafetlerini.

bu kadar çok pimpirikli düşünmek yersiz bence normal sabunlu su ile bile temizlik yapılabilir .yeterki toz kir olmasın .onların mikrobada ihtiyaçları var yeri gelcek ona bile zamn bulamicaksınız

Back