Sirk maymununun eğitimi yürekleri sızlattı

kucukkurbaga04

okuryazar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
4.536
2.585
178
İnsanları eğlendirmek için eğitilen sirk maymununun bu görüntüleri yürekleri burktu. Acımasız eğitmenin hareketleri zavallı maymunu perişan etti. Bu görüntülerin yayınlanmasının ardından sirk çalışanı hakkında soruşturma başlatıldı.

Buyrun video aşağıda, sirke gitmeye devam edin, içinize siniyorsa... (Rahatsız olacaksanız videoyu açmayın, ya da sirke gitmenize engel olacaksa açın izleyin, eminim bu yine az vahşi olanıdır) (sözlerim bu şekilde eğitim veren sirklere ve sirk çalışanlarına. Varsa düzgün,şiddet uygulamayan yerler bilgim yok o konuda birşey diyemem.)

http://www.milliyet.com.tr/Milliyet...-egitimi-yurekleri-sizlatti-ijgGrBTcMb4X.html

Son düzenleme:
O kadar cok uzuldum ki izleyemedim bile hepsini icim parcalandi ( yarin kiyamet gunu o agizsiz dilsiz savunmasiz canlarin hesabini rabbim en aci sekilde sorsun insaallah.. İyi ki cehennem var diyorum sadece
İçim acıdı ya, bu yapılanlar apaçık belliyken nasıl kimse dur demiyor, bu hayvanların acısıyla eğlenip duruyor millet de..

Geçen yıl benzer bir video izlemiştim orda daha kötü dövüyordu maymunu sirk çalışanı, o maymunun bağırtısı kulaklarımda hala, oğlum sirke gitmek çok istiyordu götürmedim, bir kaç arkadaşımı da vazgeçirtmiştim. Bizler gittikçe onlar bunu yapmaya devam edecek.(şiddet uygulamayan yer varsa tenzih ederim)

Son düzenleme:
Allahsız bunlar, ben videoyu izleyemedim dayanamam çok üzülüyorum ve öfkeleniyorum. Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla... Bu tip hayvanlara zarar veren canilerin cezasız kalmamasını yürekten istiyorum!

Videoyu izlemedim, hayvanların dramıyla ilgili video ve fotoğraflara özellikle bakmıyorum, görünce dayanamıyorum çünkü
Hayatımda hiç sirke gitmedim, kızımı da götürmedim, bana hep itici gelmiştir hayvanlarla yapılan gösteriler
Belki her eğitici şiddete başvurmuyordur, şefkatle yaklaşıyordur ama doğalarına ters böyle eğitilip hadi oğlum hamamda kadınlar nasıl bayılır göster ablalarına denerek hayvanın bir sürü insan içinde şekilden şekile sokulması.
Onlar bunun için varedilmediler, hayvanları sevebiliriz, rızkımızdan paylaşırız lakin kafeslere hapsedip sirklerde gösteri yaptırmak, kobay olarak kullanmak, kürkleri için öldürmek, diri diri tüylerini yolup o tüylerden yorgan, mont yapmak, adına spor deyip vahşice öldürmek biz insanoğluna yakışmıyor, merhametten bu kadar uzak olmamalıyız

Bu tip gosterilere gitmiyorum. Gidenleri de kiniyorum. Uc - bes kisi eglenecek diye o hayvanlar ne eziyet cekiyor. Yazik ya insanin elinden bir sey de gelmiyor. Adalet yok bu dunyada.

ekleyecek kelimem yok aynı şeyleri yazacaktım

gitmeyin-gitmeyelim-gitmesinler

bende açıp izlemedim videoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…