- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- 178
- Konu Sahibi kucukkurbaga04
-
O kadar cok uzuldum ki izleyemedim bile hepsini icim parcalandi( yarin kiyamet gunu o agizsiz dilsiz savunmasiz canlarin hesabini rabbim en aci sekilde sorsun insaallah.. İyi ki cehennem var diyorum sadece
İçim acıdı ya, bu yapılanlar apaçık belliyken nasıl kimse dur demiyor, bu hayvanların acısıyla eğlenip duruyor millet de..
Videoyu izlemedim, hayvanların dramıyla ilgili video ve fotoğraflara özellikle bakmıyorum, görünce dayanamıyorum çünkü
Hayatımda hiç sirke gitmedim, kızımı da götürmedim, bana hep itici gelmiştir hayvanlarla yapılan gösteriler
Belki her eğitici şiddete başvurmuyordur, şefkatle yaklaşıyordur ama doğalarına ters böyle eğitilip hadi oğlum hamamda kadınlar nasıl bayılır göster ablalarına denerek hayvanın bir sürü insan içinde şekilden şekile sokulması.
Onlar bunun için varedilmediler, hayvanları sevebiliriz, rızkımızdan paylaşırız lakin kafeslere hapsedip sirklerde gösteri yaptırmak, kobay olarak kullanmak, kürkleri için öldürmek, diri diri tüylerini yolup o tüylerden yorgan, mont yapmak, adına spor deyip vahşice öldürmek biz insanoğluna yakışmıyor, merhametten bu kadar uzak olmamalıyız
Bu tip gosterilere gitmiyorum. Gidenleri de kiniyorum. Uc - bes kisi eglenecek diye o hayvanlar ne eziyet cekiyor. Yazik ya insanin elinden bir sey de gelmiyor. Adalet yok bu dunyada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?