- 1 Ekim 2013
- 379
- 31
- 48
- Konu Sahibi harbikiz42
-
Canim bu isin normali bdigimiz yol.boyle seylere itimat etmeyin.rabbim ol demezse ne yapsak faydasiz.biz isticez dua edicez yapicak baska hicbiseyimiz yok sorun varsada tedavi olucaz.kafani yorma boyle seylerle hayatim dusundukce hic olmuyor malesef..Arkadaşlar forumu okurken bi yazıya rastladım bayan arkadaşın biri spermi şırıngaya alıp içine boşaltmış ve ikinci ay gebe kalmış 3 yıllık evli 1.5 senedirde çocuk düşünüyormuş olmayınca kısırlık tedavisi için bi doktora gitmiş ordaki tanıştığı bi bayanın tavsiyesiyle denemiş bunu bu tekniği bilen tavsiye eden var mı?:26:
Canim bu isin normali bdigimiz yol.boyle seylere itimat etmeyin.rabbim ol demezse ne yapsak faydasiz.biz isticez dua edicez yapicak baska hicbiseyimiz yok sorun varsada tedavi olucaz.kafani yorma boyle seylerle hayatim dusundukce hic olmuyor malesef..
Çok doğru söylüyorsun canım Hiç bi sorun yok İşte bendeki de bi umut ya tutarsa olayı kısırlık tedavisi gören bi kişi diyince banada umut kapısı açıldı
[SUB][/SUB]
kizlar bole bisi mumkunmu
asilama yaptircak olanlar hsg cektirdimieger oluosa denemek lazim
asilama yaptircak olanlar hsg cektirdimi
öyle olsa drlara kımse asılama paras ıvermezdı asılama ıslemınde dr direk rahmın ıcıne bırakıyor spermı şırıngayla okadar ılerı gidemez bend eduydum buu hata uyguladım ama ılerı fln gıtmıyor bır ısede yaramamıştı onun yerıne bacakları havaya kaldırma belın altına yastık koymak fln daaha ıyı bırde ılıskıden sonra kalkmayın yatın uyuyn sabah yıkanın
sagol canım o dediğin şehir efsanesi gibi yayılıyor bende duymuştum bir arkadaşımda hemsireydı oda dedi asılama yaptırcagına dra böyle yap uyguladık ama olmadı tabı ben ılk cocugumda drada 3 asılama yaptırdım tutmadı dedıgım gıbı drun yaptığında ınce bır cbuk var onu rahım ağzı gırısıne kadar sokuyor ordan siringayla fışkırtıyor spermi sizin bir sorun varmı bebek olmaması için
benm bi sorunum yok hsg ye kadar yaptırdım ama eşimi kontrol ettirmedim henüz bu ay da olmazsa aşılama düşünüyorum
aşılama kateterlemi yapılıyor canın acıdı mı yapılırken?
kötü hasta spermin döllenme olasılığı normal ilişkide ne kadarsa bunda da o kadardır. o zaman kötü sperm döllencek diye ilişkiye de girmesin insanlar. ki zaten kötü sperm döllenirse vücut onu kabul etmiyo ve sessiz düşük olarak vücuttan atılıyo
Canim biraz istersen biyoloji falan oku ya da human body izle. Sperm erkekten cikarken aniden firlayarak cikiyor onde saglikli olanlar rahime kosuyor. Ama sen spermi bir kaba bosaltirsan saglik sirasi karisacak sen yoneteceksin ayni tup bebek misali. Tup bebekte nasil sakat ozurlu olma ihtimali yuksekse bunda da ayni durum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?