Örgü Sirin tasarim tekstil aksessuarlari istiyorum YARDIM LUTFEN!

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

mehtos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
12
0
Selam arkadaslar...

buraya tiklarsaniz ornek bir resim cikar karsiniza, o resimdeki kullanilan sirin aksessuarlari nerden bulabilecegimi bilen varmi acaba? bende evde kiyafetlerimi babetlerimi suslemek istiyorum ama bunlari bulamiyorum bir turlu... bilen varsa paylassin lutfen... simdiden tesekkur ederim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama en bu anlamda en avantajlı şehir İstanbul, istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz,
Buna benzer malzemeler tuhafiyelerde, çeyiz evlerinde, takı aksesuarları satan yerlerde bulunabilir

hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama en bu anlamda en avantajlı şehir İstanbul, istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz,
Buna benzer malzemeler tuhafiyelerde, çeyiz evlerinde, takı aksesuarları satan yerlerde bulunabilir

Tesekkur ederim... ben istanbulda yasiyorum, girdigim hic bir tuhafiyede bulamiyorum bunlardan, yani var aksessuarlarda burda kullanilanlardan yok... bu tarz aksesuarlari kullananlara soruyurom tokalardan kopartiyoruz diyorlar ama ben inanmiyorum cunku kizima aldigim tokalarin en kotusu 2 tl yani fazla maliyetli olur diye dusunuyorum...

internet adresi yazmak yasak, 100 mesajdan az yazan kisilerin resim yuklemesi yasak... eee nasil yapcaz peki kk??

X