Gebeliğe Hazırlık Sırf bunun için üye oldum :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wiha02

Vur tekmeyi dünyaya
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
4.373
4.688
133
30
Arkadaşlar ovdan anlayanlar bi yardkmcı olabilir mi 1 gün arayla yaptığım testler birinde aşırı kasık sancım ve yumurta akı kıvamında akıntım vardı akşama doğru geçti daha test yapmadım son 1 tane kaldı onu da yarın sabah yapıcam

foto atıyorum hata oluştu diyo

Son düzenleme:
çiçekli olan da bu sabah yaptığım canım

Eklentiler

• CYMERA_20180729_104944.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 102
dün ve onsan önceki günü değerlendirdik bugün anca akşamı değerlendirebiliriz acaba geç olur mu

kizlar catlatna ignesi oldum. 4. gun bugun testim boyle yumurta catlamismidir. iliskiye her gin devam edeyimmi teste gore

Eklentiler

• 20180729_122211.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 102
İğne kullanmadım ama ilk defa bebek denedim ümidim pek yok ama bekliyorum:)
ins cnm fazla beklemezsin. bende senjn gibi bekledim.3 ayri doktora gittim sorun yok dediler. sonra tahlillere bakarak pcos olabilcegimi ovrendim. simdide bakalim basladik tedaviye.

ins cnm fazla beklemezsin. bende senjn gibi bekledim.3 ayri doktora gittim sorun yok dediler. sonra tahlillere bakarak pcos olabilcegimi ovrendim. simdide bakalim basladik tedaviye.
Benim durumum baya saçma oldu bir doktora gittim rahimde perde var dediler ötekine gittim yok dediler pcos vs yok geçen ay gün belirlemeden korunmadık olmadı bu ay ovulasyon testiyle tap ettim umudum yok gibi inşallah tutmuştur seninki iğneyle kalanda çok

bilmiorum artik cnm,kalabilcemmi hamile kalamicammi hayirlisi. ins fazla ugrastirmz beni

Adet tarihin 1 hafta geçsin en az öyle yap testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…