Yok canim gec olmaz devam et sendün ve onsan önceki günü değerlendirdik bugün anca akşamı değerlendirebiliriz acaba geç olur mu
Daha çatlamamış canım en koyu halinden sonra silikleşince çatlamış oluyorkizlar catlatna ignesi oldum. 4. gun bugun testim boyle yumurta catlamismidir. iliskiye her gin devam edeyimmi teste gore
tamam cnm calismalara devam edeyim tekrarDaha çatlamamış canım en koyu halinden sonra silikleşince çatlamış oluyor
Kafanı yorma canım gün aşırı ilişki yaşarsan olur ba2 bazen 3 gün yapsan yeterli haftada. Birkaç gün daha ovulasyonu takip edip normale dönersintamam cnm calismalara devam edeyim tekrar
hayirlisi bakalim. kirmizilar glmz insKafanı yorma canım gün aşırı ilişki yaşarsan olur ba2 bazen 3 gün yapsan yeterli haftada. Birkaç gün daha ovulasyonu takip edip normale dönersin
Benimde 2günüm kaldı keske olmasa da bebiş gelse insanı çok yıpratıyorhayirlisi bakalim. kirmizilar glmz ins
aa sende mi catlatma ignesi kullandm cnm.Benimde 2günüm kaldı keske olmasa da bebiş gelse insanı çok yıpratıyor
İğne kullanmadım ama ilk defa bebek denedim ümidim pek yok ama bekliyorum:)aa sende mi catlatma ignesi kullandm cnm.
ins cnm fazla beklemezsin. bende senjn gibi bekledim.3 ayri doktora gittim sorun yok dediler. sonra tahlillere bakarak pcos olabilcegimi ovrendim. simdide bakalim basladik tedaviye.İğne kullanmadım ama ilk defa bebek denedim ümidim pek yok ama bekliyorum:)
Benim durumum baya saçma oldu bir doktora gittim rahimde perde var dediler ötekine gittim yok dediler pcos vs yok geçen ay gün belirlemeden korunmadık olmadı bu ay ovulasyon testiyle tap ettim umudum yok gibi inşallah tutmuştur seninki iğneyle kalanda çokins cnm fazla beklemezsin. bende senjn gibi bekledim.3 ayri doktora gittim sorun yok dediler. sonra tahlillere bakarak pcos olabilcegimi ovrendim. simdide bakalim basladik tedaviye.
bilmiorum artik cnm,kalabilcemmi hamile kalamicammi hayirlisi. ins fazla ugrastirmz beniBenim durumum baya saçma oldu bir doktora gittim rahimde perde var dediler ötekine gittim yok dediler pcos vs yok geçen ay gün belirlemeden korunmadık olmadı bu ay ovulasyon testiyle tap ettim umudum yok gibi inşallah tutmuştur seninki iğneyle kalanda çok
Arkadaşlar ovdan anlayanlar bi yardkmcı olabilir mi 1 gün arayla yaptığım testler birinde aşırı kasık sancım ve yumurta akı kıvamında akıntım vardı akşama doğru geçti daha test yapmadım son 1 tane kaldı onu da yarın sabah yapıcam
neyi canım ov testini miAdet tarihin 1 hafta geçsin en az öyle yap testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?