sirden sonra karınca yağı kremi

kızlar sir ağdadan sonra karınca yağı kremi kullanan varmı aranızda

kullanıyorum ve kesinlikle çokkkkkkkkkkkk memnunummmmmmmm...............

eskiden çene bölgemdeki tüyleri her akşam cımbızla alırdım .... lazere de gittim ama 3 sene rahat ettim sonra eskisine döndü.....
2 ay önce yüzümün tamamına sir yaptırıp o ince ayva tüylerini bile aldırdım sonra o kremi kullanmaya başladım yüzümü bi daha hiç aldırmadım çünkü o inceler tekrar çıkmadı...
çenemdekiler sertti onlar çıkmaya devam ediyor ama hem çok inceldiler hem de çıkış süreleri çok uzadı.... hergün aldığım kıllar şimdi 15 günde bir alınıyor ...... eminim devam ettikçe tamamen kurtulacağım......

he bu arada bacaklarımda da kullandım , makina ile alırdım hep, o da 3 hafta giderdi .... 15 gün önce sir ile aldım ve kremledim halen tek tüy bile yok

Son düzenleme:

Hangi markayı kullanıyorsun canım?

bende yeni başladım kıreme ama ben makşneyle aldıktan sonra yapıyorum bi sorun ılmaz demi illa sir ağdamı yaptırmak lazım daha etkili olabilmesi için ????

kızlar ben geçen gün aldım ama krem değil.karınca yağı aldım.ağda yaptıktan sonra 5 akşam boyunca 5-10 dakika masaj yaparak sürüyorum.henüz çıkmadılar 1 hafta oldu.eskiden olsa aldıktan 5 gün sonra çıkarlardı ama bakalım sanırım işe yarayacak.5-6 ay daha kullanacağım bakalım ne olacak.

ben krema değil,yağinı kullanmıstm,cok memnunum.zaten arkadaslar yorum yazmişlar,benimkide ayni 15 gunde ancak çikmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…