Söz Kesimi Sıralama Nasıl olacak ???

blackanqel90

Önemli Olan Poz Değil, O Anki Mutluluktur..
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
2.973
1.380
248
merhaba arkadaşlar forumda bir çok konuyu inceledim ama kafam oldukça karıştı. 3 gün sonra kız isteme ve sözümüz aynı anda olacak.Erkek tarafı başka şehirden geleceği için yemek vermeyi planlıyoruz. uzaktan geleceklerı ve akşam dönecekleri için öglen 12-1 arası gelecekler.Yemek,çay ve ikram ,kahve bunları hangi sıralamada yapmamız gerekli.Önce yemek sonra kahve akşam üstüde çay ve ikramlara mı geçmeli yoksa çay ve ıkramla başlayıp kahve akşamda yemek olarakmı yapmalıyız.Hem heycanlıyım hemde kafam karışık.:) tepsimiz yüzüklerimiz kıyafet saç herşey hazır.Başından geçenler yada bilenler yardım edebilirmi??

kimse cevap vermemiş ama ben hatırladığım kadarıyla yazıyım ablamında isteme ve söz bir arada olmuştu yaklaşık 8 sene geçtiği için çaylar ve diğer ikramlar ne zaman servis edilir hatırlamıyorum ama erkek tarafı ne zaman isteme konusuna geçmeye başlarsa hemen kahveler yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…