Canım bende sana kamasutra takniklerini öneririm.Kitabını satın alabilirsin,konuyla ilgili bilgiler mevcut.
Bide bu linke göz at istersen,buda 28 günlük kamasutra teknikleri
http://www.vidivodo.com/79859/fhm-kamasutra
erkekler hep aynı.evlenirken el değmemiş,bakire kız ararlar,evlendikten sonra niye değişik pozisyonlar bilmiyorsun,niye tek düze sevişiyorsun,niye şöylesin,niye böylesin diye kadını suçlarlar.ben bunları anamın karnında mı öğreniyorum,öğret de bilelim deseydin..
sende vajinismus falan mı vardı da böyle zorlanıyorsun ve acı çekiyorsun.ilişkiye tam alışamadın galiba benim gibi..
aaaa cok ayıp ..................
Bir kere kesinlikle ve kesinlike sirf esini mutlu etmek icin aci cekmene veya istemdigin birseylere kendini zorlama, zaten güzel bir cinselik hayati istiyorsak iki tarafindan bundan memnun olmasi lazim, isimiz sadece erkekleri mutlu etmek degil, beyfendiler kusura bakmasin.
Ikincisi belkide gercekten bir uzmana gitmende yarar var, saglik problemi olabilir piskolojik problem olabilir ne biliyim bence git bir kontrole.
Ücünüsüde esine "Sen beni böyle baski altina sokarsan bu isi tamamiyle unut, biraz anlayisli ol benim aci cekmem sana zevkmi verecek de!!!:mymeka:
Su erkeklerde bu konuda gelde nefret etme iste, konu cinselik oldumu zaten egoistler dahda egoist oluyorlar
Umarim cözersiniz canim sevgiylea.s.
aaaa cok ayıp ..................
evetttt sagolun arkadaslar cevaplariniz icin.acikca yazamadigim icin tam olarak derdimi anlatamadim ee utaniyorum birazda maruz görün beni.simdi benim sorunum posizyon bilmemek degil az cok biliyorum esimde zaten acikca söyler sunu veya bunu deneyelim diye.ben uygulamaya gecemiyorum arkadaslar her ne pozisyon olursa olsun uygulama yapamiyorum.egerki bir posizyonu deniyor isek kendimi kasiyorum canim cok aciyor.sirf esimde mutlu olsun diye acikcasi sabretmiyor o an herseyi bitiyorum gecenin sonu kabus oluyor anlayacaginiz.esimde seslenmiyor yazik yani zorlamiyor ama bazen söyleniyor hep ayni hep ayni biz yasli insanlarin bile cinsel hayati bizimkinden zevkli geciyorsur diyor
kendi vücudunu tanı nerelerden zevk aldığını keşfet, bi yerde okumuştum bunu ılık duş alıp odada loş bi ortam yaratıp seksi şeyler gyip kendi vücuduna dokunarak bazı şeyleri aşabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?