Sıradanlaşan cinsel ilişki hakkında

sende vajinismus falan mı vardı da böyle zorlanıyorsun ve acı çekiyorsun.ilişkiye tam alışamadın galiba benim gibi..

ben de evlediğimin 5 ayı boyunca eşimle olamadım kasılmalar ağrılar vs.çok ağladım uğraştım sonra bir gun zorlada olsa oldu erkek milleti canım birinde söylenmezse bi süre sonre söylenir 17 aylık hamileyim şimdi hala acıdını hissediyorum hala kasıyorum ama napim birazda bizimki psikolojik yani acımasa da acıyo diyoruz düzelir inşallah

sadece ihtiyac gidermekmis heyecan,fantazi,zevk yokmus demıssınn..

ıhtıyac olsaydıı bebeklıkten yapardıkkk esıne ole de derımm bennn..zevkten otesımı var bu işinn

Hiç güleceğim yoktu. Çok hoşsun...:roflol:

önce kendin için yap!
ve eşini sen yönlendir,ne yaptığında,nerelerine dokunduğunda etkileniyorsan oralara yoğunlaşsın,sözle anlatmana gerek yok ellerinle yönlendirebilirsin
ve sen de sadece sırt üstü yatma ve bir görev gibi görme erkekler böyle kadın istemezler
kendine de guven ve güzel olduğuna inan ki eşin de hissetsin ve aceleye getirmeyin

Bir kere kesinlikle ve kesinlike sirf esini mutlu etmek icin aci cekmene veya istemdigin birseylere kendini zorlama, zaten güzel bir cinselik hayati istiyorsak iki tarafindan bundan memnun olmasi lazim, isimiz sadece erkekleri mutlu etmek degil, beyfendiler kusura bakmasin.

Ikincisi belkide gercekten bir uzmana gitmende yarar var, saglik problemi olabilir piskolojik problem olabilir ne biliyim bence git bir kontrole.

Ücünüsüde esine "Sen beni böyle baski altina sokarsan bu isi tamamiyle unut, biraz anlayisli ol benim aci cekmem sana zevkmi verecek de!!!:mymeka:

Su erkeklerde bu konuda gelde nefret etme iste, konu cinselik oldumu zaten egoistler dahda egoist oluyorlar

Umarim cözersiniz canim sevgiylea.s.

bencillik konusunda haklisin bu konuda cok benciller.ama kendimi onun kölesi olarak görmüyorum isine gelirse ben böyleyim diyecem artik egerki bana tekrar ayni ifadeleri kullanirsa.cünkü ben isteyerek böyle yapmiyorum demekki bir problem var bunu beraber cözmemiz gerekirken esim bütün sorumlulugu bana yüklüyor bende bunu kabul etmiyorum:lepi:

Canım eşin bu konuda ne kadar gayret gösteriyor .Sen bu kadar isteksiz olduğuna göre eşin ne kadar becerikli .Eğer sürekli seni suçluyorsa zaten psikolojin bozulmuştur .Kendini cinsel konularda suçlu görüyorsan nasıl zevk alabilirsin ki ? Bana kalırsa eşin gayret göstermeli .Kendini sürekli kasarsan , eşinde sürekli olarak cinsel hayatınızın monotonluğundan yakınırsa hiçbir zaman , güzel bir cinsel hayatınız olamaz .Erkeklerin en büyük suçu eşlerini bazı konularda yetersiz hissetmelerine sebep olmaları .Kişi kendini yetersiz görürse sorun dağ gibi büyür ,hep şüphe içinde kalır.

canım ben henüz evli değilim..kimbilir belki bendede olur bu tip sorunlar...:uhm:

ama bana biraz psikolojik gibi geldi senin sorunun....yani psikolojik bir çekingenlik var sende..bu yüzdende rahat davranamıyorsun..kasıyorsun kendini....bence bir uzmana danış....

heleki uzun süredir olan bişeyse........a.s.

ayy tehlike çanı olabilir canım bende bekarım ama aklımdan yazıyorum bence memnun et eşini sık dişini ya nebili ben ewli olsam öle yaparım heralde

önce pozisyonlara alışsan, mesela göz aşınalığı.. bikaç film seyredince artık kanıksarsın gbime geliyo.. ya da mesela ışıktan utanıyo kasılıyo olabilirisin, daha loş yapın ortamı..

sonuçta hepsinin zevki ayrı, böyle düşünsene.. sen yalnızca tekini biliyosun.. yavaş yavaş olur bence, çok büyütülecek bi sorun diil sanki...

kendi vücudunu tanı nerelerden zevk aldığını keşfet, bi yerde okumuştum bunu ılık duş alıp odada loş bi ortam yaratıp seksi şeyler gyip kendi vücuduna dokunarak bazı şeyleri aşabilirsin.

kendi vücudunu tanı nerelerden zevk aldığını keşfet, bi yerde okumuştum bunu ılık duş alıp odada loş bi ortam yaratıp seksi şeyler gyip kendi vücuduna dokunarak bazı şeyleri aşabilirsin.

ooo shift'e bak :) yürü be kim tutar seni :)

Farklı pozisyonlarda canın yanıyorsa doktora gitmeni tavsiye ederim canım..Bi kontrolden geç herhangi bisoru varmı diye baktır ,kis falan varsa oda acı ağrı yapar..Ben kis ameliyatımdan sonra çok rahatladım,pozisyon mozisyon farketmiyor valla şimdi:)))

Korkutmak istemem,korkmayasın sakın,sadece kontrol amaçlı gitsen iyi olur sanırsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…