• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıradan bir renksiz oje (parlatıcı) normal oje altına baz olarak kullanılabilir mi ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
flormar calcium gel den sonra gözüm korktu ve fonksyionel olan renksiz ojelere karşı artık korkuyla bakıyorum..basit bir jelin bu kadar tırnaklarımı sızlatacağını ve günlük işlerimi engelleeceğini tahmin edemezdim...böyle özel ürünler yerine bildiğimiz renksiz oje (parlatıcı cila) alsam onu normal ojenin altına baz olarak kullanabilirmiyim ?

yada elimde flormar top fluo var..bu en üst kat için cila aslında ama baz da olabilir mi?
lütfen yardım...kendime uygun bir baz ürünü arıyorum..ojenin düzgün sürülmesi ve fırça izleri kalmaması için..

Son düzenleme:
top flue ojeyi karanlıkta parlatması için diye biliyorum ben sanırım o kullanılamaz

evet az önce denedim hakikaten iyi olmuyor...sıradan renksiz bir oje (parlatıcı ) alsam baz görevi görür mü ? yani ojenin altında illa da özellikle baz olması amaçlı bir ürün kullanmak şart mı? sırdan parlatıcı olmaz mı ? (hiçbir özelliği olmayan)

olur bence niye olmasın. özellikle koyu renk ojenin altına şeffaf sürülürse, çıkartınca koyu iz kalmıyor tırnakta. calcium geli ben de kullanıyorum ayrıca, ben de hiç öyle bir sorun olmadı, enteresan bir durum :26:

olur bence niye olmasın. özellikle koyu renk ojenin altına şeffaf sürülürse, çıkartınca koyu iz kalmıyor tırnakta. calcium geli ben de kullanıyorum ayrıca, ben de hiç öyle bir sorun olmadı, enteresan bir durum :26:

yorumun için teşekkür ederim canım..calcium gelin bana dokunduğunu düşünüyorum çünkü baz yapmadan oje sürdüğümde bir olumsuzluk yaşamıyordum ama calcium jelden sonra sonra elim kapıya sıkışmış da sızısı kalmış gibi tırnaklarımda çok hassasiyet tırnaklarım üstten fiziksel baskıya uğramış gibi bir his yaptı...yada başka sebebi olabilir mi bilmiyorum :26:

Son düzenleme:
bende herhangi bir cila sürüyoeum. her renk ojenin altında kullanıyorum. iyi oluor. aseton olmadığı zaman o kadar kolay kazınıyorki , çok kolay çıkartıyorum :49:

Herhangi bir şeffaf oje baz olabilir. Hem kolay çıkar hem koyu renk ojelerin tırnakları sarartmasını önler.

keratin ya da vitaminli almakta fayda var, tırnaklarımın gücü gitti valla kat kat oje ile

Back