• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıradaki konu yerleşme kanaması yaşayanlara gelsin!!

Kanguruu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
3
0
86
37
Merhabalar anneler, anne adayları ve anne olmak isteyenler.. lütfen buradaki anne olmak isteyenlere bir yol olması açısından yerleşme kanaması yaşayıp da hamile olduğunu öğrenenler yazabilir mi.. zamanı, miktarı, ne kadar sürdüğü.. LÜTFEN sadece yerleşme kanaması yaşayanlar yazsın.. Teşekkürler..

O kadar iyi olur ki. Adetimi beklerken 1,5 günlük açık pembe bir kanamam oldu. 2 3 peçetelik. Sonra kahverengi lekelenmeler şeklinde devam ediyor. 3 gün oldu. Nedir bilmiyorum 🥺

1 kez yaşadım. Adet gecikmemin 3.gününde başladı. 3 gün çok az kahverengi lekelenme şeklinde geldi ve kesildi. Sadece iç çamaşırında 1tl kadar bir lekelenme oluyordu. Döllenmiş yumurta rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlar hasar görür ise hafif bir miktarda, pembemsi ya da kahverengi kanama olur. Buna da yerleşme kanaması deniliyor. Adet öncesi ya da sonrasında da görülebilir. Her gebelikte görülmez. Görülmesi de görülmemesi de normal.

1 kez yaşadım. Adet gecikmemin 3.gününde başladı. 3 gün çok az kahverengi lekelenme şeklinde geldi ve kesildi. Sadece iç çamaşırında 1tl kadar bir lekelenme oluyordu. Döllenmiş yumurta rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlar hasar görür ise hafif bir miktarda, pembemsi ya da kahverengi kanama olur. Buna da yerleşme kanaması deniliyor. Adet öncesi ya da sonrasında da görülebilir. Her gebelikte görülmez. Görülmesi de görülmemesi de normal.
Açık pembe kanamalarım geliyor ara ara da küçük dediğiniz gibi kılcal damar şeklinde kahverengi lekelenmeler. İlk gün 1 peçetelik pembe akıntı geldi sildim geçti o gün hiç gelmedi. Adet olucam dedim 2. Gün 2 3 peçetelik sildiğimde gelen açık pembe kanamalar devam etti bitti. Sonra aynı gün kahverengi lekeler geldi. 3. Günde hiç bir şey gelmedi. Bugün 4. Gün yine pembe akıntı geldi ve bitti. Sanki bugün bitecek gibi. Anlamadım ne yaşadığımı.

Merhabalar anneler, anne adayları ve anne olmak isteyenler.. lütfen buradaki anne olmak isteyenlere bir yol olması açısından yerleşme kanaması yaşayıp da hamile olduğunu öğrenenler yazabilir mi.. zamanı, miktarı, ne kadar sürdüğü.. LÜTFEN sadece yerleşme kanaması yaşayanlar yazsın.. Teşekkürler..
4 kez yaşadım, üçünde bir kez geldi leke tarzında,diğerinde iki defa 1 ğün arayla gelmişti, çok azdı kırmızı kahvrengi karısıktı, biraz da pıhtılıydı

4 kez yaşadım, üçünde bir kez geldi leke tarzında,diğerinde iki defa 1 ğün arayla gelmişti, çok azdı kırmızı kahvrengi karısıktı, biraz da pıhtılıydı
Benim de adetim 3 gün gecikti 4. Günde kanama oldu ama kahverengi şekilde 3 gün az az acaba yerleşme kanaması olabilir mi ve biraz pıhtılı

Kızlar merhaba ben test yaptım pozitif 1-2 haftalık olarak çıktı bugün adet gecikmemin 3. Günü az önce kahve çok az bir akıntı geldi. Bu normal mi ? Yerleşme kanaması adetten önce olmaz mıydı biraz endişeliyim açıkçası lütfen cevap verirseniz çok sevinirim 😔😔

Back