• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıra sende Türkiye!

• Konu Sahibi Konu Sahibi weiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
Arap bahari ile baslayan halk hareketi, Arap ülkelerinde yillardir basta olan ve secim yaptirmayan ( yaptirsada oylari gizli sayan) ve koltugu birakmayan diktatörlere karsi yapildi 2010 yilinda basladi
http://www.dunyabulteni.net/haberler/239192/arap-bahari-basladi

Büyük cogunlugu basari ile sonuclandi, halk demokratik secim yapti ve hükümetler kuruldu.
Fakat yeni dünyada güc dagilimi bunu kabul etmezdi ve secilmis hükümetler bir sekilde indirilip, ülkeler tekrar dünyadaki ababeylerin eline gecti.

Suriye de 2011 de Baas rejimini istemeyen insanlar gösteri yapti 1971 yilindan veri ülkeyi Baas partisi yönetiyordu ve halk demokratik bir secim yapamiyordu.
Ne tuaftir ki Suriye de halk bir türlü basaramada / basarmasina izin verilmedi.

2013 haziranda Türkiye de gezi olaylari basladi.

2013 Kasimda Ukrayna da ayaklanmalar basladi.

Suriye, Ukrayna ve Türkiye 3 lemesinde birtek Türkiye karisikliklari önlemeyi basardi.
Ukrayna ve Suriye düstü.

Peki ama enerji akisinin iki ucu Ukrayna ve Suriye düsmüsken, Türkiye basi bos birakilabilirmiydi.
17 Aralikta bir kaos daha baslatildi.
25 Aralikta birdaha.
Ama olmadi.
Türkiye düsmüyor.

Simdi arka arkaya kasetler patliyor ama arada birileri asil kaosun ipuclarini ufak citlatmalarla haber veriyor.

Sadullah Ergin kabul etmedigi ve söylemedigini söyledigi " Alevi Hakim" sözü.
Sonrasinda böyle basliklar atilarak körüklenmeye baslandi
http://www.zaman.com.tr/politika_o-ses-kaydindaki-alevi-hakim-konustu_2203291.html

Simdi birseylerin daha altyapisi hazirlaniyor.

https://twitter.com/hrn/status/438364226470809600

Uludere, Kürt vatandaslari tetikleyecek, Muhsin yazicioglu milliyetcileri, Alevi Hakim ise Alevi vatandaslari.

Secimlere 10 gün falan kala devreye konulacak iki plan.
Sex kasetleri ve vatandaslari sokaga dökme.

Ukrayna, Türkiye, Suriye enerji akisinda ayak bagi olacak 3 ülke, ve Türkiye ninde düsüsü ile 3 ü de hallolmus olacak .

Başlıktaki T büyük.
Türkiye.
T.C yi kaldırdık ondan geçtim de en azından buna hassasiyet gösterelim.

Insanlari cok kolay yaftaliyorsunuz:))

Benim klawyemde Türkce karekterli harfler yoktur, farkindaysaniz orada - I var oysaki o - I lar - i olmaliydi:))

Peki bu nasil olmus?

Dikkat etmedigim icin basligi yazarken bütün harfleri büyük harfl yazmisim, KK nin sistemide otomatikmen bütün harfleri kücük harfe cevirmis.

Böylece klavyemde olmamasina ragmen - I harfleri ortaya cikarken T harfide kücük olmus:))

Umrim birdaha öretmenlik yapmak yerine sorarsiniz sebebini:)))

Fersah fersah açıklama yapmana lüzum yok.Düzeltmen,o olmuyorsa düzelttirmen kafi.

Sadece size degil, acilan konudan hoslanmayip, harfi, yaziyi, acilisini elestiren zihniyete:)))

O yüzden insallah bu zihniyet bu yaziyi okurda artik bunlarla urasmayi birakir zira bugün bu 2 kisinin daha basina geldi ben 3. oluyorum:))

Ayrica konu alakali yorumunuz varsa yaziniz zira konu bosuna sapiyor amacindan!!

yolsuzlugu hirsizligi ortmek icin bu kadar caba yazik....yazik.....
montajmismiss oyunmusmussss mussss musssss

yolsuzlugu hirsizligi ortmek icin bu kadar caba yazik....yazik.....
montajmismiss oyunmusmussss mussss musssss

Bir haftadı bazı gazeteler bu teorileri yazıyor.
Bende korkmaya başladım, bunlar tüm Tüfkiyeyi ayağa kaldıracak birşey yaptılar ve şimdiden alıştırıyorlar montaj falan diye.
Yüksek olasılıklada Muhsin Yazıcıoğlu'nun bilerek ölüme terk edildiği çıkacak ortaya.
Zavallı adam göz göre göre öldürüldü, Allah rahmet eylesin.
Sonra diyecekler ki biz biliyorduk bunu söylemiştik:ssz:

Bu konuda 4 . olmamanı dilerim.Ayrıca alakalı da yazarım,konuyla ilgili ama alakasız bir durum gördüğümde de yazarım.Benim konum yazmanı istemiyorum diyecek değilsindir.
Diğer bir not bu açtıgın başlık bir haber paylaşımı değil.Daha önce kapatılan konun gibi kendi yorumlarından olan bir derleme sanıyorum.Arada bir iki link paylaşmıssın kaynak gösterdim maksatlı.Nerden tutsak kalıyor yani.

Klavye problemlerinde, alıntı yazıları nasıl kopyala yapıştır yapıyorsak, kopyala yapıştırla sorunu halledebiliriz, küçük t var ama büyük T mi yok:51:

Birde biz varız, söylenince düzeltiyoruz başlıkları:)

Klavye problemlerinde, alıntı yazıları nasıl kopyala yapıştır yapıyorsak, kopyala yapıştırla sorunu halledebiliriz, küçük t var ama büyük T mi yok:51:

Birde biz varız, söylenince düzeltiyoruz başlıkları:)

Mune güzel sakiz patlatmissiniz ama sanirim konuyu anlamamissiniz:)

Zira kücük t var büyük t yok demiyorum orada.

Konuyu acarken dalginlikla " SIRA SENDE TÜRKIYE" diye bütün harferi büyük yazmisim ama KK sistemi otomatikman bütün harfleri kücük harfe cevirmis:))

O nedenle T harfide kücük olmus:))

Hala anlatamadimsa, yeni konu acin, bütün harfleri büyük harf yazin bakin sonuc nasil oluyor:)

Aykırı Sorular programında Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Eski Adalet Bakanı ve AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin; "Yürüyen davalarla ilgili Başbakan'ın bilgi alması normaldir. GDO'li dediğim şey şudur. Bu görüşmede bir çok şey makaslanmıştır. Tamamını görme imkanı varsa orada ne olduğunu anlama imkanı mümkün. Orada başka bir olaya atıf var" diyerek ses kayıtlarındaki "Alevi Hakim" lafını ise olumsuz anlamda kullanmadığını söyledi.cumhuriyet

Yahu adam kendi ağzıyla kötü niyetle olmasada "O Hakim Alevi "dediğini kabul ediyor.
Sayın başbakan ve Weiss hala aksini söylüyor.:1:
Programı google da arayan herkes adamın itirafını izleyebilir yani( ben telefondan girmesem bueayada kopyalardım)

Mune güzel sakiz patlatmissiniz ama sanirim konuyu anlamamissiniz:)

Zira kücük t var büyük t yok demiyorum orada.

Konuyu acarken dalginlikla " SIRA SENDE TÜRKIYE" diye bütün harferi büyük yazmisim ama KK sistemi otomatikman bütün harfleri kücük harfe cevirmis:))

O nedenle T harfide kücük olmus:))

Hala anlatamadimsa, yeni konu acin, bütün harfleri büyük harf yazin bakin sonuc nasil oluyor:)

Yazıma ne ilave etmişim sizde onu anlamamışsınız:51:
Bir mesaj atardınız hallederdik, bana mesaj atmak için kendinizi zorlamanıza da gerek yok, Ausencia'ya yazardınız ben düzeltirdim:34:

Size yada herangi bir yetkiliye mesaj atmaktan gocunmam.
Ben basligin kücüldügünü bile farketmedim.
Cevap veren kisinin yazdiklarini görünce durumu farkettim.
Benim tepkim kisilerin bu agrasif yaklasimina, olaylari bir kan davasi bir kin, öfke nöbetine cevirmesine.
Ben böyle birsey görsem, basligi acan kisiye bile söylemeden mesaj atar düzeltilmesini rica ederim ki kac kez de yaptim bunu.

Buradaki insanlarin, kendine karsit gördügü kisilerin noktasina kadar konu edip, olayi kan davasina cevirmesidir bana komik gelen:))

Neyse bosverin baslik düzelmis. Tesekkürler...

Son düzenleme:
İyi de weiss kendinize hiç öz eleştiri yapıyor musunuz?

Birkaç gündür açtığınız konulara baktım şimdi. Buranın kuralları belliyken paylaştıklarınıza bir bakın rica ediyorum.

Kaynak gösterin kuralı sebebiyle, konunuz kapatılmasın diye bir iki kaynak linki atmışsınız ama yazılarınızın, başlıklarınızın kaynakla alakası yok, kaynak gösterdiniz mi sorusuna muhatap olmamak için eklenmiş, üstelik kaynak diye gösterdiklerinizden biri twitter hesabı, burda herhangi bir üye twitter'dan bir yazıyı ekleyip kaynağımda budur dese ilk siz müdahale eder, bakalım o twitter hesabı gerçek mi, bu yazılar heryerde dolanıyor, yalan yanlış doğruluğu teyit edilmemiş şeyleri paylaşmayın, gerçek kaynak istiyorum derdiniz.
Hadi onu da geçtim kaynaklardaki başlıklar ve yazılanlar ne? Sizin yazdıklarınız ne?
Kendi düşüncelerinizle ilgili konu açamazsınız burda, kimse açamıyorsa sizde açamazsınız. Kendi siyasi görüşünüzü mü paylaşacaksınız o zaman lütfen sitenin blog bölümünde kendinize bir blog hazırlayın.

Back