• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıra geldiii lahana suyunaaa:))

eltafff

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
19
1
8
34
Kütahya
arkadaslar gecen tv de ibrahım saracoglunu dınledım dunyada lahanadan baska yag yakan hiç bişey yoktur dedı tabi bende hemen lahana suyuna basladım inş işe yarar 21 gunluk bi kür deneyenler faydasını görenler varsa lütfen yazsın :40::34:

lahananın suyunumu içiyorsunuz açıklyabilirmisiniz

evet cnm suyunu içiyorum 2 su bardagı suyu kaynatıyosun kaynamaya basladıgında 3 yaprak lahanayı elinle 2 ye bölüp atıyosun 3 dakika agzı kapalı olarak kaynıyo sonra 15 demet maydanazo atıyosun içine sapıyla beraber 2 dakikada öyle kaynıyo toplam 5 dakıka olacak sunra süzüyosun soguyunca ıcıne bıraz limon sıkıp ac karnına içiyosun sabah ve aksam eger ac içemem diyosan yemekten 2 saat sonra içiyosun acken içmek daha etkiliymiş bu kürü 21 gun yapacaksın 7 gun içip 3 gun ara vereceksın ara verdıgın gunleri saymıyosun bırde hergun taze olarak hazırlaman gerekiyo tartılmadım ama yenı baslamama ragmen faydasını goruyorum göbek gidiyo yavas yavas:34::nazar:

Back