sir ağdayla alınan kılların kırılması ve artması

azraece19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
3
1
1
28
merhaba kızlar ben sir ağda yapıyorum.agiss marka makinam ve vivetle agiss kartuşlarım var.ağda yaparken tüylerim kırılıyor galiba beze bir sürü kıl geliyor kökünden ama bir kısmı kırılıyor.ağda yapmaya başladığımdan beri kıllarım artmaya başladı sizde de böyle bir durum oldu mu yoksa sadece bende mi sorun?olduysa nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

Ağdanın hiçbir türünü kullanmıyorum. Bir kere deriyi esnetip çekiyor, zamanla (yıllar içerisinde) sarkma yapar ciltte. Esnetip esnetip bırakıyor deriyi. İkincisi bazı bayanların kol altları koyu renkte olur, belki görmüşsünüzdür. Bunun sebebi yine ağdadır. En güzeli epilasyon aleti.

epilasyon aletiyle almak canımı çok acıtıyor şeyy vücudumda çok fazla kıl var da bu dayanabileceğim bir acı değil şu an için bu dönemde lazer epilasyon veya iğneli epilasyon tarzı bir şey de yaptıramam.sarkma meselesinde pek sorun olmaz heralde çünkü deri yapım biraz farklı galiba bu genetik olmalı. mesela benim annem 50 yaşında görenler 30 falan sanıyor.diğerlerinin derisinde çok fazla iz bırakabilecek bir sürü sey bende hiç iz bırakmıyor.bir de dediğim gibi vücudumdaki kıllar fazla olduğu için ağdanın kıl azaltıcı özelliğinden yararlanmak istiyorum.yine de sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…