Sir agdayi tavsiye ediyor musunuz?

Mermaid26

evrekkaaaa
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
3.612
353
198
Merhaba kizlar :) Bugüne kadar biikini bölgem hariç heryerimi soguk agda ile aldim. hep hazirdi yani. Ama onlar da bi zaman sonra pahaliya patliyo.
Acaba sicak agda daha mi etkili? Sir agda almayi düsünüyorum ama dedigim gibi o tür agdalarla deneyimim cok az yapmasi zor mu?
çükü yurt disinda yasiyorum ve sadece türk marketlerinde sir agda bulunuyo, makinesi de yok hic bi yerde oyle kucuk bi kavanozun icinde.
Bikini bolgemde de artik agda kullanmak istiyorum. Sir agda kullananlar tavsiye eder misiniz? sizce ne yapmaliyim.

Sıcak ağda soğuk ağdadan tabiki de daha etkili.Ben her yerimi kuaförde konserve ağdalarla aldırıyorum.
Soğuk ağda bantları az tüyü olanlarda işe yarar ama bence verimli sonuç için ideal değil.Ben tavsiye ederim müthiş derecede azalma oluyor.Pardon ama ordakiler neyle alıyorlar?Sir ağda bulunmuyor yazmışsın yanlış okumadıysam.

evet canim sir agda bulunmuyor maalesef. yabancilar genelde zaten tuyleri sari oldugundan gozukmuyo bile almayanlar cok. benim yabanci arkadaslarimin cogu jilet kullaniyorlardi her gün yada iste dedigim gibi soguk agda bantlari :) ya inanmazsin ama hiç almayan bile var
benim korkum bu sir agdayi kendim beceremezsem heryerime bulastirisam diye

Ay nasıl hiç almıyorlar ben almasam düşünüyorum da maymundan 5 dk önce doğmuş deyimine ne de güzel uyardım Beceremeyeceğini sanmıyorum ya çok basit aslında..Ben evde almayı denedim fakat işte kuafördeki gibi hızlı olmuyor vakit kayboluyor bir de tabiki biraz batıyor etraf :/ Üşengeçlik işte..Eee aslında makinesi gerekli ya öbür türlü zahmetli olur kartuş şeklinde olanlarla çok rahat edersin..Bence hemen bir tane edinmelisin.Türkiye'ye hiç gelmiyor musun?Kıllı tüylü bir milletiz her yer ağda ve makineleriyle dolu

türkiye' ye gelmeden duramam ki her yaz geliyorum ama soguk agdayi birakma dusuncesinde olmadigim icin hic bakmadim acikcasi.
Aslinda soguk agda cok pratik bende cok tüylü degilim ama iste dedigim gibi artik bunlara para vermek istemiyorum sicak agda hem daha ucuz hem daha uzun gidiyo.
Keske türkiye ye geldigimde alsaymism smdi pismanim
Kartus aramaya devam edicem bulamazsam son care olarak kartussuz alicam artik. Bi keresinde Hollanda da görmüstm kartusu ama Belçika da bulamadim maalesef.
Hiç sorma canim ya öyle igreniyorum ki bi havuza gidiyosun koltuk alti alinmamis kadinlar böö . bir de medeniyiz diye geçinirlerr

Orda kıllı ve medeni olacağıma,burda kılsız ve medeniyetsiz olurum daha iyi
Geldiğinde mutlaka al işini kolaylaştırır,tüyün de azmış zaten çabuk halledersin o zaman :) Soğuk bantları da elinin altında acil durumlar için bulundurursun ohhh misss

sagol canim içimi rahatlattin en azindan becerebilecegime inandirdin beni. çok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…