sir ağdadan sonra yüzüm sivilceyle doldu.Çözüm?????

ipekyol51

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
3.081
12
358
Geçen pzt yüzüm için sir ağda yaptırdım.Ama yüzüm berbat oldumafoldumben.Bu 3.cü gidişim.Çok aralıklarla yaptırdım.Daha önceleride sivilce çıkıyordu ama böyle değil.Resmen yüzümde minik minik en az 100 tane var.Çözüm olarak ne yapabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim...opuyorumnanaktan

evet aynen yuzum berbat oldu malesef cozumu yok bence ben bulamadım yanı.alsan sıvılce lamasan kıl sınır bısey

cnm pudra kullanmayı denedinmi?

ben yüzüme yapmadım hiç ama kollarımda olmuştu birkaç kez,keseyle sert bir şekilde ovuyordum duşta,sonrada pudra sürüyodum.bir dene istersen bir zararı olcağını sanmam kimyasal şeyler yok zaten.

aynen bende aynı dertten müzdaripim küçük küçük sivilce oluyo hatta acaba kuaför temizmi değildi yada tenim hassas kendim alim dedim onun için sir makinası bile aldım ama yine sivilce çıktı.Bir bayanda burda başka bir konuda anlatmış yüzüne pudara sürüp almış kuaför çıkmamış denemek lazım ben denicem sizde denerseniz sonucu paylaşın lütfen sevgiler....

Benim de aynısı başıma geldi. Çene ve bıyık bölgem tamamen sivilce dökmüştü, yapa yapa siri alıştı ve geçiyor ancak, daha sonra komple yüzüme yaptım siri ve bütün yüzüm yüzlerce sivilce döktü küçük küçük, iltihaplı.. Fondöten sürüyorsun akıyor ciltte durmuyor, allık sürülmüyor bile en ufak bir tüğ kalmadığı için yüzde. Tek çözüm ya YÜZÜN AĞDAYA ALIŞMASINI BEKLEYECEKSıNıZ ya da benim gibı bırakıp, SARARTICI kullanmaya geri döneceksiniz....

sir ağda makinaları var fiyatlarıda gayet uygun.ben kozmetik mağazasında 25tlye almıştım 1 yıl olmadı.ağda uygulandıkça aksine cildi kurutmaya başlıyor.büyük paket sir ağdalardanda (yeşil)aldınız mı kendiniz tertemiz uygulayabilirsiniz. ben artık ndyag lazer denemek istiyorum,bakalım...

ne pudra işe yarıyor ne de yüz ağdaya alışıyor. cildiniz hassas ise sakın yüzünüze sir ağda yaptırmayın. ben iki sene yaptırdım kıllar azalmadığı gibi cildimi bozdu bu kez de sivilce sorunuyla uğraşıyorum. iğneli epilasyona başladım o daha hesaplı bence. iki senede sir ağdaya 250 milyon para verdim. iğneliye ayda 50-60 arası veriyorum , 3 seansta çenem bitti mesela.iki yıl önce iğneliye başlasaydım zaman ve para kaybetmezdim, sivilcelerle uğraşmazdım.sivilce ve sivilce izleri için sivilceli ciltler ve sorunları sayfasındaki "sivilcelerime bu su ile veda ettim" başlığındaki suyu kullanıyorum işe yaramaya başladı:

kızlar teramisin diye bi krem varya onu deneyin
kuzenim onu sürüyor sivilceleri 2-3 günde geçiyor
bende aldırmak istiyorum ama çoğalır diye korkuyorum yaaa

aynı sorun bende de oldu.ilk kez aldırdım ve sivilce oldu hep.bepanthen sürüorm ama sanki o daha da yağlandırıo gibi.temiz tutmaya calışıorm gecene kadar. acaip kaşıntı oluyor bide :s

yüze pudura surup almanın hıc bır yararı yok cnm benım gene aynı sekılde sıvılce oluyor.pudura byuzune toz gıbı durmaktan baska bısey yapmıo.

yerimsenibenbende de aynı sorun. kollarımdan feci şekilde küçük sivilceler cıkar. hatta göreneler hep sorar ne oldu diye bende yediğim bişiler dokundu diye sallamak ozrunda kalıyorum..
kuaförün biri bana ağdadan hemen kollarına soğuk bişiler sür dedi. bende ilaçları soğuk tutmak için buz kalııbını kollarıma uyguladım ağdadan sonra. gerçekten faydasını gördüm. ayrıca antiseptik olarakta ağdadan hemen sonra kekik suyu sürülürse faydası olduğunu duymuştum

ben peeling yapıyorum, ertesi gün geçiyorlar. normal sivilce değil zaten onlar, kıllar çıkmaya çalışırken kabarıklıklar oluyor, peeling yapılmazsa sivilceye dönüşüyolar.

ben peeling yapıyorum, ertesi gün geçiyorlar. normal sivilce değil zaten onlar, kıllar çıkmaya çalışırken kabarıklıklar oluyor, peeling yapılmazsa sivilceye dönüşüyolar.

sanırım tüyler aldıktan sonra tüylerin cıkmaya başladığı süreçten bahsediyorsun ama benim bahsettiğim ağda yaptıktan ertesi gün hemen oluşan minicik sivilceler. cok sık ağda yapılmayan bölegelerde bazı kişilerde ağdanın hemen ertesi günü bu küçük sivilce şeklinde cıkan allerjiler.

onlara da iyi geliyor. a.s

aynen bende çenemi aldırdığım zaman böyle oluyor
kuaförüm aldıktan sonra antibiyotik krem sürüyo
ama genede oluyo yapabilcek bişey yok sanırım
yüz bölgenize komple ağda yaptırmayın bence oryalle
sarartın ben öyle yapıyorum ama çenemdekileri önceden
aldığım için çok sertleştiler onları sarartmak hoş durmuyo
en azından sadece çenem sivilceli kalıyo

ağda yapılan bölgenize hemen soğuk uygulama yapın derim başkada bişi demem. ben cok faydasını gördüm.:lepi:

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BİR HAFTA ÖNCE YAPTIRDIM YÜZÜM YAPTIRDIKTAN 4-5 GÜN SONRA HEP SİVİLCE OLDU MİNİK MİNİK BENDE LİMONUN YARISINI HERGÜN YÜZÜME SÜRDÜM SONRA GÜZELCE SABUNLA YIKADIM 3-4 GÜNE KALMADAN DÖKÜLDÜ HEPSİ TAVSİYE EDERİM İŞE YARIYO BENDE COK KORKMUSTUM AMA GEÇTİ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…