ARkadaslar herkese merhaba. Benım yuzunde cok az tüylenme vardı. ama buna dayanamadım ve lazer tedavisi oldm. Tüy seklınde olan tuylerım artık kıl oldu. Sinirlerim bozuldu. Hem canım acıyor yapılırken, hemde yuzumde lekeler olusuyor. Ben de sir ağdaya basladım. Bu da sivilceye neden oluyor. Minik minik cene ve boyun kısmımda sivilcelerim oldu. Aynı derdi yasayan varsa cözüm bulduysa benle paylasırsa sevınırım.
Bepanthen krem kullanıyorum sureklı. Kozmetik bakım kremlerini çöpe postaladım ne varsa bu kremde var.
canım ben siir ağdadan sonra lazer epilasyon yaptırdım..
hiç bi sorun yaşamadım ama lazer neden kıl şekline dönüştürdü onu anlamadım sir ağdada genelde ilk zamanlar olur 12 saat geçmeden yüzüne su vurma o yüzden genelde akşamları yap sabah kalktığında yıka yaptıktan sonra sadece kendi yağıyla temizle bide böle dene bakalım...
ARkadaslar herkese merhaba. Benım yuzunde cok az tüylenme vardı. ama buna dayanamadım ve lazer tedavisi oldm. Tüy seklınde olan tuylerım artık kıl oldu. Sinirlerim bozuldu. Hem canım acıyor yapılırken, hemde yuzumde lekeler olusuyor. Ben de sir ağdaya basladım. Bu da sivilceye neden oluyor. Minik minik cene ve boyun kısmımda sivilcelerim oldu. Aynı derdi yasayan varsa cözüm bulduysa benle paylasırsa sevınırım.
Bepanthen krem kullanıyorum sureklı. Kozmetik bakım kremlerini çöpe postaladım ne varsa bu kremde var.
ya aynı dert bende de var. yüzümde ççok az tüyler vardı fakat lazerden sonra kıl oldular. hatta sitede arkadaşlara yazdım yüzdeki tüylere lazer yaptırmayın çoğaltıyo diye. ben artk kafayı yicem ben de sir ya da iple aldırıyorum. sivilce olmuyo ama artık saçlarımı toplayabilmek yani tüylerden kurtulmak istiyorum. napcam bilmiyorum. epilixir i denicem son çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?