• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir ağdadan sonra başıma gelenler !!!!

sedefsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
5
0
86
40
Adana
ARkadaslar herkese merhaba. Benım yuzunde cok az tüylenme vardı. ama buna dayanamadım ve lazer tedavisi oldm. Tüy seklınde olan tuylerım artık kıl oldu. Sinirlerim bozuldu. Hem canım acıyor yapılırken, hemde yuzumde lekeler olusuyor. Ben de sir ağdaya basladım. Bu da sivilceye neden oluyor. Minik minik cene ve boyun kısmımda sivilcelerim oldu. Aynı derdi yasayan varsa cözüm bulduysa benle paylasırsa sevınırım.
Bepanthen krem kullanıyorum sureklı. Kozmetik bakım kremlerini çöpe postaladım ne varsa bu kremde var.

Lazerde Çok Çıkıyor ama sonra hepsı bıtıyor bence ben hıÇ yÜzÜme dokunmadım ama yapan arkadaŞlardan bılıyorum geÇmıŞ olsun canım yardımcı olmak ısterdım...

bendede aynı dert var canım.benimde yüzümde tüyler vardı kendimi bildim bileli. bi kaç yere gittim lazer için görmez çok ince dediler. bende çok rahatsız olmaya başlamıştım ve sir ağda yaptırdım. o günden sonra sivilcelerden kurtulamıyorum.ergenlik döneminde bile olmadı sivilcem. bide küçük küçük kırmızı sivilce izleri var artık yüzümde. ve geçmiyo ne sürdüysem geçiremedim.bepanthende denedim ama olmadı.umarım bi çözüm buluruz şu derdimize.

bende en sn cenemdeki kılları aldrdmm minik minik sivlceler yptıı kızamık gibi oldmm benzamycin die bi ilacım var cilt doktoru verdi onu sürdüm birazz gittiler ama hala var az çok ya :(

pudralı sir ağda kullanın arkadaşlar..
aynı sorun bende de var.benım birde o sir ağdayla birlikte kullanılan kağıda da alerjım var ..kısaca bezle , agda bantıyla kullanılabılen sir ağdalara alerjim var..
pudralı alıyorum artık ve evde kendım yapıyorum kuaförler de bulunmuyor pek bezsiz sir ağda..
takım taklavat ağda seti kurtum eve..rahatım şimdi..
ne sivilce ne kızarıklık..

Evet pudralı sir ağdanın hassas ciltlerde iyi olduğunu ve yüz bölgesinde de sivilce yapmadığını duydum ama ben kendim alamam ki tüylerimi hiç bi kuaförde yok mudur ki pudralı ağda? Ya da ben alıp kendim mi götürsem?

ARkadaslar herkese merhaba. Benım yuzunde cok az tüylenme vardı. ama buna dayanamadım ve lazer tedavisi oldm. Tüy seklınde olan tuylerım artık kıl oldu. Sinirlerim bozuldu. Hem canım acıyor yapılırken, hemde yuzumde lekeler olusuyor. Ben de sir ağdaya basladım. Bu da sivilceye neden oluyor. Minik minik cene ve boyun kısmımda sivilcelerim oldu. Aynı derdi yasayan varsa cözüm bulduysa benle paylasırsa sevınırım.
Bepanthen krem kullanıyorum sureklı. Kozmetik bakım kremlerini çöpe postaladım ne varsa bu kremde var.

canım ben siir ağdadan sonra lazer epilasyon yaptırdım..
hiç bi sorun yaşamadım ama lazer neden kıl şekline dönüştürdü onu anlamadım sir ağdada genelde ilk zamanlar olur 12 saat geçmeden yüzüne su vurma o yüzden genelde akşamları yap sabah kalktığında yıka yaptıktan sonra sadece kendi yağıyla temizle bide böle dene bakalım...

agdadan sonra elini yuzune bile dokundurma ve yapabilirsen eger bi beze buz torbasi yok yuzune soguk pres yap. iyi geliyor. su surme sakin.. sivilcelere karsi bu daha iyi.

canım ben siir ağdadan sonra lazer epilasyon yaptırdım..
hiç bi sorun yaşamadım ama lazer neden kıl şekline dönüştürdü onu anlamadım sir ağdada genelde ilk zamanlar olur 12 saat geçmeden yüzüne su vurma o yüzden genelde akşamları yap sabah kalktığında yıka yaptıktan sonra sadece kendi yağıyla temizle bide böle dene bakalım...

sölemeyi unuttum eğer pudralı ağda bulamıyorsan bebe pudrası sür pudarayı silmeden ondan sonra ağda yap hem canında az yanar...

canım geçmiş olsun benim komşumun boyun yüz çevresi bayağı ince kıllarla kaplı,oda uğraşıp duruyodu en son karınca yağı almış bayağı azaltmış çok seviniyodu tekrar alcam diyodu,ben denemedim şahsen,dur sorayım bakıyım hala kullanıyomuymuş?

Ben de bu yüz için satılan hazır ağda bantlrını kulanıyorum dudak üstü için. Acaip sivilce yaptı. Ve o sivilceler yara olup simsiyah izleri kaldı. Hiçbir çare de bulamadım. Bir önerisi olan varsa bolca dua ederim.

aynı derdi çok çok fazlası ile yasadım.Sivilce için Fucidin diye bir krem var onu yazdır doktora pratisyen hekimde yazıyor. Ağdadan 2 gün önce sür yüzüne günde iki kez. aldıktan sonrada üç gün sür hiç birsey olmuyor sivilcenin s si cıkmıyor

bende bir sir agda yaptırayım dedim demez olaydım yüzüm sivlce doldu sonra zerotanin kullkandım das yırtık pacayı :umursamaz:

Konunuz, içeriği bakımından daha uygun olduğu için ıstenmeyen Tüyler bölümümüze taşınmıştır. yerimseniben

ya aynı dert bende de var. yüzümde ççok az tüyler vardı fakat lazerden sonra kıl oldular. hatta sitede arkadaşlara yazdım yüzdeki tüylere lazer yaptırmayın çoğaltıyo diye. ben artk kafayı yicem ben de sir ya da iple aldırıyorum. sivilce olmuyo ama artık saçlarımı toplayabilmek yani tüylerden kurtulmak istiyorum. napcam bilmiyorum. epilixir i denicem son çare

tüysüzlüğün keyfini süremedim, sivilce ve ardından gelen lekelerin yüzünden....şu pudralı dediğiniz şeyi denemek isterim ama cesaretim kalmadı....şimdi hem tüylü hem sivilceliyim...Allah ım ne talihsiz romanıııııımmmmmm...düşemedim aynalı....

valla arkadaşlar yüzüme kullanmadığım yöntem lalmadı,ip,ağda,sir ağda,cımbız,lazer epilasyon 8 seans ,karınca yağı,bioder......sonuç:yüzümdeki tüyler en inceleri bile kıla dönüştü lazer iyice arttırdı ve dağıttı,şu an yaklaşık 4.5 aydır iğneli epilasyon yaptırıyorum yarısından fazlası gitti

ya aynı dert bende de var. yüzümde ççok az tüyler vardı fakat lazerden sonra kıl oldular. hatta sitede arkadaşlara yazdım yüzdeki tüylere lazer yaptırmayın çoğaltıyo diye. ben artk kafayı yicem ben de sir ya da iple aldırıyorum. sivilce olmuyo ama artık saçlarımı toplayabilmek yani tüylerden kurtulmak istiyorum. napcam bilmiyorum. epilixir i denicem son çare

bence ipi bırak biran önce iğneli epl başla,ben çok memnunum kız kardeşimde aynı,geçen ay istnbul da bir yerde bir seans yaptırdı kalınların çoğu bitmiş yapan kişi onlar bir daha çıkmaz demiş,ip çok fazla dağıtıyor ve arttırıyor

pudralı ağdayı sadece yüz için mi kullanıyorsunuz kızlar.Diğer bölgeler içinde oluyormu. birde ben hiç görmedim bu pudralı ağdayı nerden buldunuzzemuszemus

Back