• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir ağda

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Kızlar ben 1 yıldır falan genital bölgeme sir ağda yaptırıyorum tüylerde hiç azalma olmadı ne varsa yine aynen çıkıyor ve halen sertler neden böyle oldugu konusunda fikriniz varmı acaba bioder falanda kullansam mı diyorumm ben ağda azaltır diyordum ama hiç öyle olmadı anlamadım gitti. Sizler ağdaya ek olarak bişey kullanıyormusunuz?

bnde bacaklarım için sir agda kullanıyorum yaklasık 5 yıldır suan bacagımdakiler tüy şeklinde ben cok mennumum böle giderse bi kaç sene sonra azalr gıbı ama ben en basında sir kullandım..66:: genital içın daha önce jilet kullanıyrdum yaklsık 1 senedir falan oldu sir e gectım tüyler eskısı gibi degıl ama yıne sıyah duruyo bence sakın bırakmaa sir agdaya devam daha sonrası ıçın sonuç güzel olcak emin ol:36::65:

Son düzenleme:
Bilmiyorum canım bayadır yaptırıyorum biraz azalma olmalıydı çevreden hep öyle duyuyordum işte azaltıyor koyu koyu çıkmıyor falan diyorlardı ama hiç öyle olmadı

Back