Sir Ağda Yüzümde Leke Yaptı !!!

arkadaşlar bende 2 yıldır evde sir yapıyorum yüzümüde tahriş ettim çoğu zaman expigment i kullandım oda cildimi tahriş etti neden oldu anlamadım ama expigment kremi ne zaman satın aldıysam her zaman içi karardı kremin ya o tahriş etti yada renk açıcı özelliği olduğu için tahrişin üstüne tahriş olunca o kötü etti ama bir arkadaşımında güneş lekeleri vardı o kullanmıştı sadece akşamları sürmüş hiçbişey kalmamıştı yüzünde ama ağda lekesine hiç bişey işe yaramıyor doğal renk açıcı maskeler işe yarayabilir ama tekrar tahriş edici asitli maskeler uygulamayın şuanda ağda lekem kalmadı yüzümde

ben anlamadım lekeler nasıl gectı yanı

benim de kolumda bacağımda olmustu ... aynı yere bi kac defa yapıstırınca bantı oluyor. zamanla gecıyor ama. yuzu gınesten korumak lazım bence bu durumlarda. leke kalıcı olmasın dıye

Kızlar, expigment piyasadaki en başarılı renk açıcılardan biridir fakat cildi soyarak renk açar bu yüzden lekelerin üzerine normal krem sürer gibi sürmeyeceksiniz neredeyse bir kulak pamuğu yardımı ile çok azıcık sürmeniz gerek ve renk açma işlemine başladıktan sonrada bir kaç gün içerisinde sürdüğünüz bölgenin kızarıp yavaş yavaş soyulması lazım.Yani aslında krem sizde işe yarayacakmış ama biraz fazla miktarda sürmüşsünüz...Ben derim ki bu kremi medicassol merhem ile birebir oradan karıştırarak kullanın o zaman hem bu soyulma olayıdaha yavaş olur hem cilt içten dıştan yapılanır hemde dudak üstü gibi bölgelerde daha rahat kulanılabilir...Burada sadece dikkat etmeniz gereken bu kremi kullandığınız süre içerisinde gündüzleri bol bol güneş koruyucu sürün...

ya benımde yüzümde olustu sir agda lekesi offf cok cırkın duruyo gecmıyo da 5 6 ay oldu saclarımı hep acık bırakmak zorundayım bunun caresı yok mu ya (((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…