- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
-
- Konu Sahibi KarKralicesi
ayyyyyyyy bende yapacaktım iyikide yapmamışım larissam annem niye boyle bişi yaptın
hemen bapandiş sür yüzüne
gitti kızsempatiksalakcinni
bepanten sür canım.. bir kaç gün içerisinde geçerler.. alerjik bir cildin olabilir..
ağdadan sonra sürüyolarmış baktımda...
alım da süreyim
cok saol canım... evet cok hassas bi cilde sahibim
her kremi öyle kolay kullanamam ne yazıkkibayanssulusmile
bepanten yaneeesempatiksalakcinni
olmezsin korkma alt tarafı sürünürsün
bnm bebek cildimde çok hassas zuhaahhahahahakaydirigubbakcemile2oyuzden kıyamıom sadece sally hansen yüz bolgesi için sarartıcı sürüyorumsempatiksalakcinni
yoksa alamam korkuyrum
bepanten yaneeesempatiksalakcinni
olmezsin korkma alt tarafı sürünürsün
bnm bebek cildimde çok hassas zuhaahhahahahakaydirigubbakcemile2oyuzden kıyamıom sadece sally hansen yüz bolgesi için sarartıcı sürüyorumsempatiksalakcinni
yoksa alamam korkuyrum
bende kışın görmezlikten geliyorum ama yazın dayanamıyorum işte sir ağdayla aldırıyorum yüzümü sonrada en az bir hafta kıpkırmızı yüzümde en az 50 tane küçük küçük sivilcelerle geziyorum.. mafoldumben kesin bir çaresi var mı kızlar?? malum yaz geliyorr ve ben yine yüzümü aldıracamm eyvahedigeldismile
sarartıcı derken sarartan bir krem mi demek istiosun?
bende yüz bölgemi almak istemiorum aynı sen gibi korkuyorum kırmızı yüzle dolaşmak da istemiorum =/
bu yüzden sarartmak istiyorum ama nasıl sarartılır bilmiyorum ne ile sarartıosun :uhm:
birde sarartınca baya bir az belli oluyor mu?
sarartıcı derken sarartan bir krem mi demek istiosun?
bende yüz bölgemi almak istemiorum aynı sen gibi korkuyorum kırmızı yüzle dolaşmak da istemiorum =/
bu yüzden sarartmak istiyorum ama nasıl sarartılır bilmiyorum ne ile sarartıosun :uhm:
birde sarartınca baya bir az belli oluyor mu?
hiçde uzamıyor sally hansen kullanıorum ben
hiçde uzamıyor sally hansen kullanıorum ben
ya bu konuda çok çok çok dertliyim. yüzümü aldırıyordum , kuaförüm değişti yeni gelen kadın beni mahvettiyanaklarımın kenarında sivilceler var banyodan cıkıyorum yüzüm kıpkırmızı canım cok acıyo ve çok terliyorum yüzümü her sildiğimde dahada tahriş oldu napabilirim yardım edin
Bepanten krem iyi gelebilir. Bir de çeşitli markalarda termal sular var. Onlar çok rahatlatır.