Sir ağda yarasını nasıl geçirebilirim

Çok çok geçmiş olsun canım. Herhangi birşey tavsiye etmek istemiyorum yanlış anlama. Çünkü üstünden 20 gün geçti diyorsun, hala bu kadar kırmızı olduğuna göre en kısa zamanda bir doktora gitmelisin bence. Korkutmak için söylemiyorum kesinlikle panik yapma. Havalar da ısınıyor, güneş de çıkıyor o yüzden. Lütfen erteleme, bir an önce doktora git. Eminim leke kalmayacaktır içini ferah tut, moralini bozma. Sevgiler...

doktora gittim canım ficudin ve exipigment diye iki krem verdi yatmadan önce sür dedi çok şükür geçiyor yavaş yavaş ama yine de korkuyorum iz kalacak diye. şu kırmızılık bi geçsin şu izler bir geçsin adak adadım onu yapacağım o kadar kötü oldum yani psikolojik olarak.

Doktora gitmekle çok iyi yapmışsın. Bir an önce iyileşirsin inşallah, maşallah çok da güzelsin. Öncelikle bir iyileşsin de, leke için yine gidersin doktora. Contractubex jel iz ve leke için kullanılıyor, aklında bulunsun.

inşallah canım ya çok teşekkür ederim ama güzel hissetmiyorum artık kendimi. resmen kendi kendimi mahvettim ya. dua edin lütfen yarın tekrar gideceğim doktora bakalım ne diyecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…