- 9 Temmuz 2008
- 168
- 2
-
- Konu Sahibi paytakordek
bende yaptrdm dün :) bende bişey yok şükür ama bi ara ilaç kullanıyorken cildim hassastı ve o zamn yaptrdığımda bıyık bölgemdeki deri kalkmıştı contraxtubex die bi krem var yazdırabilirsen onu al derım yanıklarda felan kullnılıomuş resmen kalkan deri 3-4 güne iyileşti , iz kalmaması içinmiş o , bana eczacı önermişti
arkadaşlar daha önce konu açıldımı bilemiyorum... yüzümde tüy sorunum var ve ben bi türlü cesaret edip ne sir ağda yaptırabiliyodum nede iğneli epilasyonona gidebiliyodum lazer görmedi zaten tüylerimi.... sonunda ucunda ölüm yok deyip dün sir ağda yaptırdım ama yüzümde bir iki yerde tahriş meydana geldi kızardı yara oldu böyle kabuklu falan yara değilde kırmızı leke gibi. kuaför bepanthen sür geçer dedi dün akşam sürdüm sabah kalktım aynı duruyosenağlama bugünde sürdüm bu izi daha çabuk geçirebilecek bi krem ilaç vs varsa yardımcı olabilir misiniz :uhm:
Geçmiş olsun canım...
Bugün benimde başıma aynı şey geldi.
Hep iple aldırırdım bıyıklarımı,sir ağdayla aldıracağım tuttu aldırmaz olaydım..
Kuaför önce sir ağdayla aldı,sonra bioxin krem sürdü kıl kökleri yansın diye.
2 saat sonra yıka dedi . Yıkadım
Dudağımın hemen üstü kızardı ne denediysem geçmedi.
Eşim de gördü " çok kızarık aşkım dudağın,ne oldu dedi"
Çok utandım ya...
Gececeğede benzemiyor...
Acaba yanık kremi "silverdin" mi sürsem bide.
arkadaşlar daha önce konu açıldımı bilemiyorum... yüzümde tüy sorunum var ve ben bi türlü cesaret edip ne sir ağda yaptırabiliyodum nede iğneli epilasyonona gidebiliyodum lazer görmedi zaten tüylerimi.... sonunda ucunda ölüm yok deyip dün sir ağda yaptırdım ama yüzümde bir iki yerde tahriş meydana geldi kızardı yara oldu böyle kabuklu falan yara değilde kırmızı leke gibi. kuaför bepanthen sür geçer dedi dün akşam sürdüm sabah kalktım aynı duruyosenağlama bugünde sürdüm bu izi daha çabuk geçirebilecek bi krem ilaç vs varsa yardımcı olabilir misiniz :uhm:
Arkadaşım aynı durum bendede oldu.kırmızılık bir türlü gecmedi.Bugün 2.günüm.Bepanten sende işe yaradımı?iz kaldımı bide?cevap verirsen çok sev inirimsenağlama:teselli: