- Konu Sahibi Springtime
-
bana da ağda yapan kişi makinenin içindeki kaynar suyu yanlışlıkla bacağıma döktü. 2-3 damla döküldü fakat 1 lira büyüklüğünde bir yara oluştu. tam da iki bacak arasıydı, yürüyemiyordum. Sonra annem HAMETAN krem verdi sür diye. ondan sonra hemen iyileşti
Bugün kuaförde sir ağda yaptırdım. Her şeyden gayet memnundum. Oraya ilk gidişimdi daha önce başka bir yerde yaptırmıştım. Yapılırken pek acı hissetmedim ama tuhaf gelen bir durum vardı:
Genital bölgemin dış dudaklarına ve çevresine 3-4 kez ağdayı yapıştırıp çekti.
Pek acı hissetmediğim için bir şey demedim ama sonradan anladım ki sadece kılları değil derimi de koparmıştı.
Normal olarak tahriş olan yerler geçti şu an ama kırmızı ve çok acıyan yerler var. Hatta klitorisimin üstüne bile ağdayı yapıştırıp çekmiş orasıda yara olmuş.
Doktora gitmedim. Bepanthen ve silverdin sürüyorum. Bu yeterli ve doğru olur mu, ne kadar sürede geçer? Doktora gitmeli miyim?
Cevaplar için teşekkürler.
Kuru tutamıyorum çok acıyor krem sürünce rahatlıyorum
Pazartesi salı gibi adet olacağım o zamana kadar geçer mi geçmezse ne yaparım bilmiyorum. Okuyorum ve yarın okula gidemeyeceğim bu acı yüzünden.
bende evde yaptım aynı sey iki kere oldu hatta soyudu iki üç gün sızladı bende hametan sürdüm gecio döküo pul pul ama doktorluk bişi yok bence oluyor sert cekmiceksin kendin yapıosan sadece kısa kısa agda bezi ile gerdirerek yapılırsa o kadar acımaz ve kötü olmas bence bende de oldu ben kendim yaptım ama gerdirmediğimden oldu hametan iidir benim babam hastanede calısıyo ilaçları bilirim yanii ii gelir ama temizle ve kuru iken sür aksam sabah sür gecer iki güne cnm gecmiş olsun.
inşallah cabucak iyileşirsin ama bu tahmini olarak 1 haftayı bulur derin zedelenmiş neticede.bepantene kremi yaralara cok iyi glen bir krem içinde hücre yenileyici madde var eczanede calısırken eli kesilene biz hemen uyguluyorduk.ama bundan sonrası için gitme kuaföre filan ben kuaförleri her yer için değil tabi bu durum ama genelde hijyenikte bulmuyorum.evde kendin azcık azcık süre süre yap makinesi var sirin 9 a kadar derecesı var en normalı 5 tamamen erittikten sonra 5 e getırıyosun katılasıy hafıf yanık fılan olmuyo hiç.iç kısımda zaten sir zararlı ya sürerken yanlıslıkla sıcak olsa yandı gitti.en iyiisi bildigin doktor eldiveni iç kısımı iki tane 3 tane kıl seklınde tut cek hem canına acımıyo hem yanık derdı yok rahat hemde sirden daha gec cıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?