Sir ağda ve çamsakızı ağdalar hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Bandirmali1005

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
33
6
30
Arkadaşlar bu soruyu annem için soruyorum :) Sevgili anneciğim koltuk altı ve bacaklarını Braun Silk Epil epilatörle alıyor, genital bölgesine de ağda salonuna giderek çamsakızı ağda yaptırıyormuş ancak kılları çok sert ve dikensi çıkıyormuş. Bir keresinde bacaklarına dokundum tüyleri hafif dikenimsiydi, aynı şekilde koltuk altı da öyle. Evde hemen epilasyon yapıp aynı gün vajina için ağda salonuna gidiyor. Ben ona sir ağdayla alsınlar kılları çok seyrek ve hafif çıkar dedim ama vajina bölgesi için sir ağda kullanmıyorlar bu yüzden klasik çamsakızı ağdayı tercih ediyorum dedi. İlk çıkarken sert ve dik çıkıyor uzadıkça kıllar yumuşuyormuş. Çok şaşırdım haliyle, gerçekten var mı böyle birşey arkadaşlar? Genital alana sir ağda yapılamıyor mu? Birde çamsakızı ağdayla epilatörler kıl köklerini besleyip sert mi çıkartıyor? Evde de bir keresinde Veet'in sir ağda bantlarından denemiş çok canı yanıp tahriş olmuş... Cevaplarınızı bekliyorum ve kendisini ona göre yönlendireceğim... Herkese mutlu akşamlar canlar :)

X