sir ağda sonrası kaşıntı ve kızarıklık :(

LesMistigris

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
18
Yer
Bursa
Kollarıma düzenli ağda yaptırıyorum. Kuaförüm bu defa pudralı sir ağda ile aldı fakat aşırı kaşınma yaptı bende. Ve normalde kızarıp kabardığından daha fazlası oldu. Yarın erkek arkadaşımla buluşucam yarına kadar geçer mi :(
Kaşıntı için napabilirim ve sivilce olur mu? :mad: Kaşımamak için zor tutuyorum kendimi :KK61:

canım sakı kaşıma daha beter olur bepanten sür kızarlık ve acısını azlatır

Kollarıma düzenli ağda yaptırıyorum. Kuaförüm bu defa pudralı sir ağda ile aldı fakat aşırı kaşınma yaptı bende. Ve normalde kızarıp kabardığından daha fazlası oldu. Yarın erkek arkadaşımla buluşucam yarına kadar geçer mi :KK43:
Kaşıntı için napabilirim ve sivilce olur mu? :mad: Kaşımamak için zor tutuyorum kendimi :KK61:

eğer bepanten yoksa bildiğin bebek pudrası sür ve güneşe çıkmamaya çalış bende düzenli olarak sir ağdayla alırım sonrada pudralarım bembeyaz ve yumuşacık olur :KK15:

nemlendirici sür, kaşıma, yarın sabaha kadar geçer..

eğer bepanten yoksa bildiğin bebek pudrası sür ve güneşe çıkmamaya çalış bende düzenli olarak sir ağdayla alırım sonrada pudralarım bembeyaz ve yumuşacık olur :KK15:

Ağda yaptıralı 1.5 saat oldu kolumda sir ağda yağı var yıkayamam da yarına kadar onun üstüne mi süreyim direkt pudrayı?

Ağda yaptıralı 1.5 saat oldu kolumda sir ağda yağı var yıkayamam da yarına kadar onun üstüne mi süreyim direkt pudrayı?
aynen öyle yap ben öyle yapıyorum :KK49:

üstelik ben normal bir günde dışarı çıkınca azıcık güneşte kaşınmaktan deri değiştiren biriyim tenim çok hassas yani :KK48:

aynen öyle yap ben öyle yapıyorum :KK49:

üstelik ben normal bir günde dışarı çıkınca azıcık güneşte kaşınmaktan deri değiştiren biriyim tenim çok hassas yani :KK48:

Benimkide çok alerjik malesef. Her kozmetik ürününü filan kullanamıyorum. Teşekkür ederim önerin için zaten sadece elimde ve bileğimde kaşıntı var. Eve gelince ellerimi yıkamıştım su değdirince kaşındı heralde :/ geçer umarım yarına

Benimkide çok alerjik malesef. Her kozmetik ürününü filan kullanamıyorum. Teşekkür ederim önerin için zaten sadece elimde ve bileğimde kaşıntı var. Eve gelince ellerimi yıkamıştım su değdirince kaşındı heralde :/ geçer umarım yarına

bende kozmetik ürünleri kullanmam ağdadan sonra ama bebek pudrası harika bişey benim genelde eklemlerimde yanık gibi izler olur ağdadan sonra pudralayınca ve 1gün dinlendirince geçiyor :KK58:

Back