• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir ağda sonrası bepanten krem

lanet

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
61
74
298
Antalya
merhaba. ben yüzümü sir ağdayla aldırdım ama ertesi gün yüzümde çok kızarıklıklar oluştu. burdada sir ağda sonrası bepanten krem sürülmesi gerektiğini öğrendim. sorum şu . sir ağdayla aldırdıktan sonra yağla yüzümüzü siliyoruz. o yağın üstünemi kremi sürücem yoksa 3 4 saat bekleyip(yağı yıkandıktan sonra ) yüzümü yıkadıktan sonramı sürücem .

yağla sildikten sonra bepantheni sürüp enaz 5-6 saat su ile temasına izin vermeyin benim cildim çok hassastır bu şekilde çözüm buldum..

ysni ysğı sürdükten hemn sonra sürebilirim. birde. bu ağda yapıldıktan en az kaç saat sonra su değdirmemiz lazım?

merhaba. ben yüzümü sir ağdayla aldırdım ama ertesi gün yüzümde çok kızarıklıklar oluştu. burdada sir ağda sonrası bepanten krem sürülmesi gerektiğini öğrendim. sorum şu . sir ağdayla aldırdıktan sonra yağla yüzümüzü siliyoruz. o yağın üstünemi kremi sürücem yoksa 3 4 saat bekleyip(yağı yıkandıktan sonra ) yüzümü yıkadıktan sonramı sürücem .

ağdadan hemen sonra sür . ikisi de yağ görevi görüyor :=) yapışmayıda engeller kızarıklığıda

Back